Review – MAC oogschaduw in Club

MAC heeft ontzettend veel kleuren oogschaduw. Meestal zie ik door de bomen het bos niet meer. Dan swatch ik mijn hele hand vol en vind ik alles even mooi. De kleur Club ontdekte ik op die manier.

mac-oogschaduw-in-club-look-blauwe-ogen-1

Zo in het doosje word ik niet echt warm van de kleur, een beetje donkergrijs met een soort taupekleurige ondertoon.

mac-oogschaduw-in-club-look-blauwe-ogen-3

Maar zodra je hem swatcht zie je de ware aard van MAC Club. Ik weet niet of de foto hem voldoende recht doet. Want Club heeft een soort glans als de veren van een pauw. Er zit een bijna metallic glans aan met een soort paars/blauw er doorheen. Dat geeft een super mooi effect. Club is een oogschaduw met een satijn finish, niet mat en niet super glanzend.

mac-oogschaduw-in-club-look-blauwe-ogen-4

Met flits zie je de glans  die ik bedoel iets beter. En moet je dat pigment zien!

mac-oogschaduw-in-club-look-blauwe-ogen-5

Als je hem subtiel aanbrengt is hij prima voor overdag maar je kunt er ook een prachtige intense smokey eye mee maken.

mac-oogschaduw-in-club-look-blauwe-ogen-6

Voor deze look breng ik hem wat zwaarder aan langs de wimperrand en vervaag ik hem richting mijn arcadeboog. In mijn binnenste ooghoek nog een klein beetje highlighter en mijn arcadeboog maak ik iets zachter door een klein beetje bronzer aan te brengen met mijn blending kwast.

mac-oogschaduw-in-club-look-blauwe-ogen-7

Ik vind MAC Club een hele mooie, niet alledaagse oogschaduw. Hij heeft een mooi pigment een een prachtige subtiele diepe glans.

mac-oogschaduw-in-club-look-blauwe-ogen-8

De MAC oogschaduw in Club kost €18,-

Wat is jouw favoriete MAC oogschaduw? Ik ben heel benieuwd!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.