Review – Makeup Geek Foiled Eyeshadow

Laatst schafte ik mijn eerste oogschaduw van Makeup Geek aan. Ik hoorde er veel goede verhalen en vooral de Makeup Geek Foiled Eyeshadow in In the spotlight klonk geweldig en leek me perfect voor de bruiloft (ja daar denk ik nu al aan :)). Vandaag review ik Makeup Geek In the spotlight en Beaches & Cream.

  • Verpakking

Over de verpakking valt weinig te zeggen want de Makeup Geek Foiled Eyeshadow en Pressed Eyeshadow zitten beide in een pan. Je kunt daarmee je eigen palette samenstellen. Voor mij zijn dit de eerste losse pans die ik koop dus ik moest vooral even wennen. Vandaar ook de beschadiging in de linker oogschaduw.. oeps!

review-makeup-geek-foiled-eyeshadow-in-the-spotlight-en-beaches-and-cream-oogschaduw-look-bruiloft-4

Ik heb nu zelf een palette gemaakt waar beide oogschaduwkleuren in zitten, maar ik wil nog wel een leeg palette aanschaffen.

  • Makeup Geek Eyeshadow

review-makeup-geek-foiled-eyeshadow-in-the-spotlight-en-beaches-and-cream-oogschaduw-look-bruiloft-6

De linker kleur is In the spotlight. Een prachtige peachy glowy kleur. De rechterkleur, Beaches & Cream, is juist heel erg mat. De kleur is net wat donkerder dan de kleur van mijn oogleden en vormt daardoor een prachtige basis op mijn ooglid of juist als subtiele kleur in mijn arcadeboog.

review-makeup-geek-foiled-eyeshadow-in-the-spotlight-en-beaches-and-cream-oogschaduw-look-bruiloft-8

Met flits zie je al een beetje hoe mooi de glans van In the spotlight is.

review-makeup-geek-foiled-eyeshadow-in-the-spotlight-en-beaches-and-cream-oogschaduw-look-bruiloft-10

De structuur van de oogschaduw is geweldig. Super zacht maar ook bijna crème-achtig waardoor ik totaal geen fallout hebt. In de swatches zie je ook het pigment dat, ondanks de lichte kleuren, erg goed is. En de glans van In the spotlight.. die vind ik echt zo mooi!

review-makeup-geek-foiled-eyeshadow-in-the-spotlight-en-beaches-and-cream-oogschaduw-look-bruiloft-7

  • Look

Natuurlijk maakte ik er ook een look mee in dit filmpje. Ik gebruik Makeup Geek Beaches & Cream over mijn hele bewegende ooglid en in mijn arcadeboog. Vervolgens breng ik In the spotlight aan op mijn bewegende ooglid, op mijn bewegende ooglid aan. Daarna breng ik nog heel subtiel een beetje van mijn bronzer, The Body Shop Honey bronze in medium matte, in mijn arcadeboog aan. In mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw breng ik de highlighter uit het Catrice Absolute Nude palette aan. Uit datzelfde palette gebruik ik de donkerste kleur nog een beetje langs mijn onderste en bovenste wimperrand. En op mijn bovenste wimperrand zet ik nog een lijntje met het Estée Lauder oogpotlood in Blackend Cocoa.

review-makeup-geek-foiled-eyeshadow-in-the-spotlight-en-beaches-and-cream-oogschaduw-look-bruiloft-2

 

Ik vind de kleuren echt prachtig in deze look. De oogschaduw werkt heel fijn en beide kleuren blenden erg mooi.

review-makeup-geek-foiled-eyeshadow-in-the-spotlight-en-beaches-and-cream-oogschaduw-look-bruiloft-1

 

 

review-makeup-geek-foiled-eyeshadow-in-the-spotlight-en-beaches-and-cream-oogschaduw-look-bruiloft-3

Conclusie

Ik denk dat het al duidelijk is maar ik ben fan van de Makeup Geek Eyeshadow, vooral In the spotlight wijkt de laatste tijd maar zelden van mijn zijde. Wat een mooie subtiele, peachy, glowy kleur is dat! Het enige nadeel vind ik dat het losse pans zijn, maar dat is denk ik gewoon een kwestie van wennen.

De Makeup Geek oogschaduw kocht ik online op hun site. In the spotlight kost $9,99 dat is omgerekend zo’n €8,91. Beaches & Cream kost $5,99, omgerekend €5,34, de mono oogschaduw in een doosje in plaats van een pan is $2 duurder. In the spotlight is er (nog?) niet in een doosje.

Liefs,

Carien

 

You may also like

3 reacties

  1. Photos don’t do justice! In The Spotlight is zo’n mooie kleur! Ik gebruik hem zelf bijna elke dag (woeps?) Ik raad je echt aan meer van haar oogschaduws uit te proberen! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.