Review – Makeup Revolution Hot Spice Blush palette

Ik ben dol op blush, zonder blush voel ik me kaal. Een palette met alleen maar blush dat klinkt mij dus als muziek in de oren! Vandaag review ik het Makeup Revolution Hot Spice Ultra Blush palette. En palette met acht kleuren blush.

review-makeup-revolution-ultra-blush-palette-hot-spice-1

Het Makeup Revolution palette is zwart met roségouden letters. Simpel en van stevig plastic. Het fijne vind ik dat er een hele grote spiegel in zit. Als je dan toch een groot palette maakt, doe er dan meteen een fijne spiegel in.

 

review-makeup-revolution-ultra-blush-palette-hot-spice-2

En dan de acht kleuren. Zowel koelere als warme kleuren, mat en glanzend én een highlighter.

 

 

review-makeup-revolution-ultra-blush-palette-hot-spice-3

Het pigment is vrij goed. Bij het swatches hierboven zie je dat al een beetje maar zeker op de wangen moet je voorzichtig zijn met aanbrengen.

 

 

review-makeup-revolution-ultra-blush-palette-hot-spice-4

 

De kleur rechtsonder is mijn favoriet. Hij ziet er ook echt uit als een snoepje. Ook de twee kleuren midden in de bovenste rij draag ik vaak. Sowieso is er geen enkele kleur die ik niet draag uit dit palette en dat zegt wel wat!

 

 

review-makeup-revolution-ultra-blush-palette-hot-spice-6

Op beide foto’s draag ik mijn favo blush, degene links onderin.

 

 

review-makeup-revolution-ultra-blush-palette-hot-spice-7

 

Het leuke is dat palette ook nog eens lekker budgetproof! Het palette kost namelijk €7,99. Ik ben fan!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.