Review – Makeup Revolution Radiance palette (dupe!)

Laatste reviewde ik al het W7 Hollywood Bronze & Glow palette wat een dupe van het Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow palette was. En wat voor dupe! Vandaag hoop ik op net zo’n goede dupe. Dit keer review ik het Makeup Revolution Radiance palette wat een dupe van het ontzettend populaire Hourglass Ambient Lighting palette schijnt te zijn. Ik ben benieuwd of dit weer zo’n fijne budgettopper is! Ik heb het Hourglass Ambient Lighting palette niet dus een echte vergelijking kan ik niet maken maar of het een mooi palette is ga ik natuurlijk wel testen.

Review-Makeup-Revolution-Radiance-Radiant-Light-palette-dupe-Hourglass-Ambient-Lighting-palette-1

Het Makeup Revolution Radiance palette zit in een mooi rosé gouden doosje, dan ben ik natuurlijk al blij! De verpakking is zoals ik van Makeup Revolution gewend ben gewoon zwart met rosé gouden letters. De plastic verpakking is vrij groot en zwaar maar goed, het gaat om de inhoud zullen we maar zeggen.Review-Makeup-Revolution-Radiance-Radiant-Light-palette-dupe-Hourglass-Ambient-Lighting-palette-2

Er zitten drie kleuren in: Breath, Exhale en Glow. Ze zien er prachtig uit!

Review-Makeup-Revolution-Radiance-Radiant-Light-palette-dupe-Hourglass-Ambient-Lighting-palette-4

Het idee van deze poeders is dat je er een prachtige glowy huid van krijgt alsof je glanst van binnenuit.

Breath heeft een iets perzikkleurig poeder die je kunt aanbrengen om je huid een mooie glow te geven. Exhale is de meest glanzende variant van de drie en daarmee ideaal als highlighter voor bijvoorbeeld op de jukbenen. Glow is een bronzer met een gouden glans. Heel subtiel maar deze kun je gebruiken voor een sunkissed effect.

Review-Makeup-Revolution-Radiance-Radiant-Light-palette-dupe-Hourglass-Ambient-Lighting-palette-6

De poeders zijn zo subtiel dat ze lastig vast te leggen zijn op beeld. Van links naar rechts zie je Breath, Exhale en Glow. Hierboven zonder flits en hieronder met flits. De poeders zijn fijn van structuur, niet te poederig en niet te hard en brengen daardoor fijn aan op de huid.

 

Review-Makeup-Revolution-Radiance-Radiant-Light-palette-dupe-Hourglass-Ambient-Lighting-palette-7

Hieronder zie je mijn huid met alleen wat foundation. Mijn ogen heb ik al wel opgemaakt.

 

Review-Makeup-Revolution-Radiance-Radiant-Light-palette-dupe-Hourglass-Ambient-Lighting-palette-9 Review-Makeup-Revolution-Radiance-Radiant-Light-palette-dupe-Hourglass-Ambient-Lighting-palette-10

Vervolgens heb ik de drie poeders aangebracht. Als eerste de kleur Breath om mijn foundation te setten en voor een fijne gezonde glans. Daarna bracht ik Glow als bronzer aan op de plekken waar de zon me normaal doet kleuren. Dus langs de randen van mijn voorhoofd, mijn neus, wangen. Als laatste breng ik Exhale aan als highlighter op mijn jukbenen, het puntje van mijn neus, mijn cupidoboogje, binneste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen.

Review-Makeup-Revolution-Radiance-Radiant-Light-palette-dupe-Hourglass-Ambient-Lighting-palette-11 Review-Makeup-Revolution-Radiance-Radiant-Light-palette-dupe-Hourglass-Ambient-Lighting-palette-12

Het effect is heel subtiel. Ik zie er gewoon gezonder uit met deze poeders op! Heel mooi! Ik heb veel foto’s en filmpjes van het Hourglass Ambient Lighting palette bekeken en ik moet zeggen dat ik hele duidelijke gelijkenissen zien. Toch lijkt het Makeup Revolution Radiance palette mij iets minder intens en iets glanzender. Lastig uit te leggen. Maar het prijsverschil is gigantisch. Waar het Hourglass Ambient Lighting palette zo’n €60 kost is het Makeup Revolution Radiance palette slechts €9,99.

Voor de prijs vind ik het Makeup Revolution Radiance palette een hele fijne. Toch ben ik verliefd geworden op het W7 Hollywood Bronze & Glow en die is nog goedkoper. Het enige wat je in dat palette mist is een poeder voor over het hele gezicht zoals je in het Makeup Revolution Radiance palette Breath kunt gebruiken. Daarom gebruik het Makeup Revolution Radiance palette dan ook graag.

Ik ben benieuwd wat jij van dit palette vindt!

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.