Review – Makeup Revolution Redemption Iconic 3 palette

Ik ben dol op fijne budget producten. Een tijdje geleden kocht ik mijn eerste palette van Makeup Revolution: het Flawless palette. Daar was (en ben) ik enthousiast over dus ik ben heel benieuwd of het Makeup Revolution Redemption Iconic 3 palette met ook zo blij maakt.

Review-Makeup-Revolution-Redemption-palette-iconic-3-eyeshadow-oogschaduw-budget-dupe-urban-decay-naked-3-1

Het palette bevat 12 verschillende kleuren, zowel mat als glanzend en van lichtroze naar donkerbruin/ taupe.

 

 

Review-Makeup-Revolution-Redemption-palette-iconic-3-eyeshadow-oogschaduw-budget-dupe-urban-decay-naked-3-2 Review-Makeup-Revolution-Redemption-palette-iconic-3-eyeshadow-oogschaduw-budget-dupe-urban-decay-naked-3-3

Hieronder zie je de oogschaduw zonder en daarna met flits. Ook al zie je het niet zo goed op de foto, het pigment is erg goed. Tijdens het swatchen viel me ineens iets op.. Dit palette lijkt sprekend op mijn geliefde Urban Decay Naked 3 palette. Tijd dus voor een vergelijking!

 

 

Review-Makeup-Revolution-Redemption-palette-iconic-3-eyeshadow-oogschaduw-budget-dupe-urban-decay-naked-3-4 Review-Makeup-Revolution-Redemption-palette-iconic-3-eyeshadow-oogschaduw-budget-dupe-urban-decay-naked-3-5

Hieronder zie je het Urban Decay Naked 3 palette en het Makeup Revolution Redemption Iconic 3 palette. Het is er duidelijk op geïnspireerd, dat is niet te ontkennen.

 

Review-Makeup-Revolution-Redemption-palette-iconic-3-eyeshadow-oogschaduw-budget-dupe-urban-decay-naked-3-6

Boven de lijn het Naked 3 palette, onder de lijn Makeup Revolution Redemption Iconic 3 palette. Ik zou zeggen: zoek de verschillen.

 

 

Review-Makeup-Revolution-Redemption-palette-iconic-3-eyeshadow-oogschaduw-budget-dupe-urban-decay-naked-3-7

En ook met flits zie je dat de glans van de oogschaduw ook mooi overeenkomt.

 

 

 

Review-Makeup-Revolution-Redemption-palette-iconic-3-eyeshadow-oogschaduw-budget-dupe-urban-decay-naked-3-8

Tijd om er een look mee te maken. En daar merk ik dan ook het enige verschil met het Naked 3 palette.. De structuur is iets minder romige, blenden is iets lastiger én er is iets meer fall out. Maar als het er eenmaal op zit zie je daar niks meer van.

 

 

Review-Makeup-Revolution-Redemption-palette-iconic-3-eyeshadow-oogschaduw-budget-dupe-urban-decay-naked-3-9

Er is dus een verschil maar dat is maar klein. Hoe dan ook is het Makeup Revolution Redemption Iconic 3 palette erg fijn.

 

 

Review-Makeup-Revolution-Redemption-palette-iconic-3-eyeshadow-oogschaduw-budget-dupe-urban-decay-naked-3-10

 

Het Makeup Revolution Redemption Iconic 3 palette is een heel fijn palette en vooral een goede dupe van het Urban Decay Naked 3 palette. En een stuk meer budgetproof. Het palette is namelijk €9,99 en o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.