Review – Max Factor Crème Puff Blush

De Max Factor Crème Puff Blush stond sinds kort op mijn verlanglijstje. Hij leek me heel mooi én hij schijnt een dupe te zijn van de Hourglass Ambient Lighting Blush. Die lijken me altijd prachtig maar zijn erg duur dus een budget variant zou natuurlijk super zijn! Vandaag review ik de Max Factor Crème Puff Blush in 05 Lovely Pink voor je.

Review-max-factor-creme-puff-blush-in-05-lovely-pink-dupe-hourglass-ambient-lighting-blush-1

De blush zit in een mooie verpakking, zwart met een gouden rand en een doorzichtig “raampje” zodat je het product direct kunt zien. Persoonlijk vind ik dat altijd wel zo praktisch!

 

Review-max-factor-creme-puff-blush-in-05-lovely-pink-dupe-hourglass-ambient-lighting-blush-2

Er zijn verschillende kleuren maar mijn oog viel direct op de kleur Lovely Pink, een prachtige roze/perzik blush. Net zoals de Hourglass blush heeft de Max Factor variant een soort marmer look waarbij lichtere en donkerdere kleuren roze door elkaar te zien zijn. En dat niet alleen, je ziet ook al de prachtige glans tevoorschijn komen.

 

 

Review-max-factor-creme-puff-blush-in-05-lovely-pink-dupe-hourglass-ambient-lighting-blush-3

Van de pigmentatie sla je waarschijnlijk niet steil achterover. Toch zie je direct de mooie subtiele kleur en de geweldige glow. Love it!

 

Review-max-factor-creme-puff-blush-in-05-lovely-pink-dupe-hourglass-ambient-lighting-blush-4

Hier zie je mijn gezicht zonder blush, een beetje een bleekscheet! Het is maar goed dat het vandaag zonnig wordt want ik kan het duidelijk gebruiken;)

 

Review-max-factor-creme-puff-blush-in-05-lovely-pink-dupe-hourglass-ambient-lighting-blush-5

En hier met de blush, wow! Ik vind hem prachtig, subtiel en mooi. Je kunt de blush opbouwen voor een wat heftigere look of juist een lichtjes aanbrengen voor een gezonde blos.

 

 

Review-max-factor-creme-puff-blush-in-05-lovely-pink-dupe-hourglass-ambient-lighting-blush-7

En hieronder zie je hem met flits.

 

 

Review-max-factor-creme-puff-blush-in-05-lovely-pink-dupe-hourglass-ambient-lighting-blush-8

 

Ik vind de Max Factor Crème Puff Blush in 05 Lovely Pink zeker lovely! Wat een heerlijk product. De structuur, de kleur, de glow. Jep, die komt in mijn everyday stash. Sterker nog, dit is de blush die ik de afgelopen dagen non-stop draag!

De Max Factor Crème Puff Blush kost €12,99.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

    1. Ja het Beauty boek van Lauren vind ik leuk, mijn favo is haar andere boek: Style maar Beauty is ook heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.