Review Max Factor Lipfinity

De Max Factor Lipfinity lipsticks bestaan al jaren. Waarom ik ze nog nooit heb geprobeerd weet ik niet want Max Factor belooft dat deze tot 24 uur lang blijven zitten. Dat is vrij lang als je het mij vraagt!

Ik kocht twee nude/roze kleuren, omdat ik die nou eenmaal graag draag (en ik dacht: leuk hoor knalrode lippenstift die hoeft niet 24 uur, lees: lekker onder de wol zonder make-up maar wel met knalrode lippen..). De ene is echt nude en de andere heeft een meer roze teint. De kleuren die ik kocht zijn nieuw in het Lipfinity assortiment. Vandaag review ik ze voor je!

  • Max Factor Lipfinity in 146 Just Bewitching

Laten we beginnen met mijn favoriet: 146 Just Bewitching. De Max Factor Lipfinity komt in een doosje. Qua look vind ik het nog een beetje oubollig maar ach.

Max-Factor-Lip-Finity-146-just-bewitching-review-1

In de verpakking zitten twee producten, de vloeibare lipstick en de lippenbalsem. Deze verpakkingen vind ik wel mooi en strak.

Max-Factor-Lip-Finity-146-just-bewitching-review-2

Als eerste breng je de lipstick aan, eigenlijk zoals je lipgloss aanbrengt.

Max-Factor-Lip-Finity-146-just-bewitching-review-3

Dit moet je laten opdrogen. Let daarop even op dat je je mond half open houdt en dat je lippen je tanden niet raken (anders heb je 24 uur roze lipstick op je tanden, erg mooi). Na ongeveer 10 seconden is de lipstick droog en dan kun je de balsem aanbrengen.

Max-Factor-Lip-Finity-006-Always-Delicate-review-7

De balsem lijkt spectaculair, maar ik gebruik hiervoor gewoon de lippenbalsem die ik op dat moment bij de hand heb.

Max-Factor-Lip-Finity-146-just-bewitching-review-4

En dit is het resultaat! Een prachtige roze kleur die ik me mooi vind staan. De houdbaarheid is geweldig, ok geen 24 uur maar wel een hele dag. Of je nou op een terras gaat borrelen, uitgaat of gewoon naar je werk of naar school gaat het blijft zitten. Het enige wat je steeds moet bijwerken is de lippenbalsem. Dat moet wel vrij vaak anders drogen je lippen uit.

  • Max Factor Lipfinity in 006 Always Delicate

Dit is de meer nude kleur, maar wel met een roze ondertoon.

Max-Factor-Lip-Finity-006-Always-Delicate-review-4

Max-Factor-Lip-Finity-006-Always-Delicate-review-6

De sponsapplicator is fijn en daarmee breng je de lipstick makkelijk aan. Het is een secuur werkje want als hij er eenmaal op zit krijg je hem er nauwelijks meer af.

Max-Factor-Lip-Finity-006-Always-Delicate-review-2

 

De lipstick dekt erg goed. Ik zie dat ik een klein stukje lip vergeten ben.. oeps!

Max-Factor-Lip-Finity-006-Always-Delicate-review-1

Deze kleur vind ik ook heel mooi maar hierbij moet ik wel letten op dat ik niet te bleek word. Ik gebruik hem vaak maar de Just Bewitching draag ik vaker.

  • Conclusie

Ik ben erg onder de indruk van de Max Factor Lipfinity lipsticks. Wat blijven ze goed zitten! Ik heb geen enkele andere lippenstift die zo lang blijft zitten. Er is veel kleurkeuze en wat ik leuk vind is dat er ook voldoende lichte teinten bij zitten, dus niet alleen knalrood en roze. De Lipfinity kost ‚ā¨16,99 (let wel altijd even op aanbiedingen want ik kocht deze laatst bij Kruidvat in de aanbieding). ¬†Persoonlijk zou ik lippenbalsem er niet bij hoeven hebben, ik gebruik wel de gloss of balsem die ik al heb. Maar goed, dat is het enige nadeel wat ik kan bedenken. Alhoewel mijn lippen na gebruik wel enigzins droog aanvoelen. Ik zou hem dus niet dagelijks gebruiken.

Kende jij de Max Factor Lipfinity al?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.