Review – Maybelline Dream Satin Liquid

Laatst zag ik de Maybelline Dream Satin Liquid foundation staan. Geen idee waarom maar hij leek me fijn en dus besloot ik hem te proberen. Hij is niet nieuw maar om een of andere reden trok hij mijn aandacht. Vandaag review ik deze dromerige foundation.

Review-Maybelline-Dream-Satin-Liquid-foundation-1

Ik denk dat het door deze tekst op de verpakking kwam: 100% poreless look, air-brush perfection. Volgens Maybelline is de Dream Satin Liquid “een satijnzachte, vloeibare foundation, die zorgt voor een volledig egale dekking, en nog beter; het zorgt ervoor dat je poriën niet zichtbaar zijn.”

 

Review-Maybelline-Dream-Satin-Liquid-foundation-2

Bij het kiezen van de juiste kleur is het een beetje misgegaan. Ik koos de kleur 21 nude maar hij blijkt helaas te donker te zijn.

 

Review-Maybelline-Dream-Satin-Liquid-foundation-3

De foundation heeft een fijne structuur, vloeibaar maar niet waterig. Hij brengt daardoor makkelijk aan.

 

Review-Maybelline-Dream-Satin-Liquid-foundation-4

De dekking op mijn hand ziet er goed uit. lijntjes zijn minder diep en vlekjes vervagen.

 

Review-Maybelline-Dream-Satin-Liquid-foundation-5

Dit is mijn gezicht zonder foundation, alleen een dagcrème. Ik heb een vrij droge huid met hier en daar een onzuiverheid en ik heb sproetjes (alhoewel dat zo net na de winter wel meevalt).

 

 

Review-Maybelline-Dream-Satin-Liquid-foundation-6

Maybelline raadt aan het met een vochtig sponsje aan te brengen, ik gebruikte mijn Real Techniques sponsje. Ok we moeten even negeren dat de foundation te donker is, meer iets voor mijn zongebruinde huidje.

 

Review-Maybelline-Dream-Satin-Liquid-foundation-7

De foundation brengt makkelijk aan. Helaas zie je, zeker op mijn droge wangen, vlekken ontstaan. Dat vind ik heel zonde. Vooral omdat de structuur helemaal niet uitdrogend aanvoelt. Het effect vind ik wel mooi op de stukken waar mijn huid minder droog is.

 

Review-Maybelline-Dream-Satin-Liquid-foundation-8

En hier zie je de Maybelline Dream Satin Liquid foundation nog even met mijn verdere makeup look.

 

Review-Maybelline-Dream-Satin-Liquid-foundation-10

Om het droge effect van mijn wangen een beetje op te heffen koos ik maar voor een cream blush en besloot ik ook geen poeder aan te brengen.

 

 

Review-Maybelline-Dream-Satin-Liquid-foundation-11

 

Ik kan de Maybelline Dream Liquid foundation dus helaas niet aanraden. Alhoewel hij misschien wel fijn is voor de vettere huidjes onder ons. De finish is natuurlijk zou ik zeggen, niet dewy, niet mat. Deze foundation kost €14,49.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.