Review: MUA Undress Me Too palette

MUA paletten, ik kan er geen genoeg van krijgen! Eerder schreef ik al een review over het Ever After palette, een palette met allemaal matte oogschaduw en het Undressed palette, een dupe van het Naked palette van Urban Decay. Het Undress Me Too palette schijnt weer een dupe te zijn. Is hij net zo goed als de andere paletten?

 • Verpakking

Net zoals het Undressed Palette zit het Undress Me Too palette in het plastic verpakking met een doorzichtige voorkant. Het enige verschil is dat dit palette wit in plaats van zwart is. Ik vind het formaat fijn en handzaam, hij opent en sluit makkelijk, kortom prima! Er zit geen spiegeltje in maar persoonlijk mis ik dat totaal niet.

Review-MUA-Undress-me-too-palette-1

Het palette van MakeUp Academy bevat 12 kleuren, zoals mat, glanzend als heel shimmery. De namen staan achter op het doosje, voor de bloggers onder ons is dat handig 🙂

Review-MUA-Undress-me-too-palette-2

In het doosje zit ook een heel basic oogschaduw kwastje. Persoonlijk gebruik ik dat niet maar je zou er op reis bijvoorbeeld je favoriete kwastje in kunnen doen.

Review-MUA-Undress-me-too-palette-3

Mittens vind het doosje erg mooi. Zeker met flits. Ze is net als ik een ekster 😉

Review-MUA-Undress-me-too-palette-4

 • Swatchen maar!

En dan is het tijd voor het swatches van de 12 kleuren. Het past maar net op mijn onderarm! De bovenste rij is zonder flits, de onderste rij met flits.

Review-MUA-Undress-me-too-palette-5

Van links naar rechts zie je een matte cremekleur die richting geel neigt, een licht goudenkleur met glans, een matte off-white, een shimmery koperkleur, een matte taupe, een shimmery donkerbruine kleur, een glanzende kleur tussen taupe en rosé goud in, een metallic donkergrijze kleur, een metallic lichtgrijze teint, metallic donkertaupe en een matte zwarte kleur.

Review-MUA-Undress-me-too-palette-6

 • Look

Wat een kleuren. De swatches vind ik veelbelovend. Het pigment is prachtig, op de lichtste kleur na. De oogschaduw is zacht en brengt fijn aan. Tijd om een look te maken! Morgen komt er trouwens een filmpje met een look gemaakt met dit palette online!

Review-MUA-Undress-me-too-palette-look-1

Ik heb een vrij lichte look gemaakt, morgen komt er dus nog een andere look online. Het is een hele natuurlijke ooglook, maar daar hoe ik heel erg van. De glans van de oogschaduw is mooi en de matte oogschaduw is handig voor in de arcadeboog. De matte highlighter vind ik fijn maar wat mij betreft had één van beide ingeruild mogen worden voor een glanzend exemplaar. En ik had voor in mijn arcadeboog graag nog een matte donkerbruine kleur gehad. Maar ik vind het toch een prachtig en veelzijdig palette.

Review-MUA-Undress-me-too-palette-look-2

 

 • Conclusie

Het MUA Undress Me Too palette vind ik een prachtig budget palette. Voor deze 12 prachtige oogschaduwkleuren betaalde in €5,99. Het schijnt een dupe van het Urban Decay Naked 2 palette te zijn. Dit palette heb ik helaas niet in mijn bezit.. Maar als ik naar swatches van het Naked 2 palette kijk en ze vergelijk met mijn swatches dan kan ik begrijpen waar het idee vandaan komt. Dupe of niet. Het is een heel fijn budgetproof palette waar ik zeker veel plezier van zal hebben. MUA is te koop bij verschillende Kruidvat filialen (helaas niet bij alle..).

Heb jij een MUA palette? Of het Urban Decay Naked 2? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

 1. Leuke dupe inderdaad,
  ik heb de echte Naked 2, die zijn wel wat meer gepigmenteerd
  maar zou deze ook zeker halen..mag van mezelf alleen even geen make-up kopen
  heb in Parijs en deze week zoveel make-up gekocht hahah
  Kus Maris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.