Review – NYC Lovatics by Demi Lovato Naturel Palette

Ik was in de grote Kruidvat (zo noem ik dat altijd omdat de “kleine” Kruidvat bij mij in de buurt niet alles heeft :)) en daar zag ik een mooie aanbieding: alle NYC makeup 2 voor €5! Ik keek dus nieuwsgierig door het schap heen en daar viel mijn oog (zoals gewoonlijk) op een oogschaduw palette. Het Lovatics by Demi Naturel Palette. Ik kon me alleen niet voorstellen dat dit palette met 12 oogschaduwkleuren ook bij de aanbieding hoorde. Maar dat was wel het geval! Ondanks dat ik het palette niet kon swatchen kon ik het niet laten liggen. Ik koos ervoor er een nagellakje bij te doen en mijn €5 aanbieding was in de pocket. Vandaag review ik dit palette van NYC.

Review-NYC-Lovatics-Demi-Lovato-Naturel-palette-en-look-2

Het palette bestaat uit 12, vooral warme, kleuren, zowel mat als glanzend.

Review-NYC-Lovatics-Demi-Lovato-Naturel-palette-en-look-3

Achterop het palette staan tips over leuke looks die je kunt creëren. Natuurlijk kun je ook, net zoals ik, gewoon een eigen look maken!

Review-NYC-Lovatics-Demi-Lovato-Naturel-palette-en-look-4 Ik vind het een mooie verdeling van kleuren en een goede verhouding tussen matte en glanzende kleuren. Ik kan niet wachten om ze te swatchen! Review-NYC-Lovatics-Demi-Lovato-Naturel-palette-en-look-6

Al bij het swatchen van de lichtste kleur viel het pigment me alles mee! Het pigment is gewoon heel erg prima! Het enige nadeel is dat de oogschaduw nogal poederig is, dus een grotere kans op fall-out. Ik klop voor het aanbrengen gewoon even het kwastje af en dan werkt het prima.

Review-NYC-Lovatics-Demi-Lovato-Naturel-palette-en-look-swatches

Review-NYC-Lovatics-Demi-Lovato-Naturel-palette-en-look-swatches-2

Natuurlijk wilde ik er direct een look mee maken. En de oogschaduw heeft een nog beter pigment op mijn ogen, echt goed voor zo’n budget product.

Review-NYC-Lovatics-Demi-Lovato-Naturel-palette-en-look-7

In mijn binnenste ooghoeken gebruikte ik kleur nr 2 (spectaculaire naam, dat wel..). Op mijn wenkbrauwbot nr 1. Ik had zin in glans dus op het eerste deel van mijn bewegende ooglid bracht ik nr 6 aan, op de buitenste helft ging ik voor nr 7. In mijn arcadeboog koos ik voor kleur nr 10. Op mijn onderste wimperrand nog een beetje nr en klaar is mijn ooglook!

 

Review-NYC-Lovatics-Demi-Lovato-Naturel-palette-en-look-8 Review-NYC-Lovatics-Demi-Lovato-Naturel-palette-en-look-10

Ik ben echt aangenaam verrast door het NYC Lovatics by Demi Lovato Naturel Palette.  Ik kan de normale prijs van dit palette niet vinden maar ik kocht hem dus in een aanbieding van 2 producten voor €5,-. Een hele goede deal als je het mij vraagt! Een fijn budget palette waar je veel verschillende mooie looks mee kunt maken dus!

Wat vind jij van dit palette?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.