Review: Philosophy Purity Made Simple One-Step Facial Cleanser

Je hebt me er ongetwijfeld al meerdere keren over gehoord: de Philosophy Purity Made Simple One-Step Facial Cleanser. Afgelopen oktober zag je hem voor het eerst voorbij komen in een shoplog. Mijn moeder was namelijk naar Amerika voor haar werk en was zo lief om deze cleanser van Philosophy voor me mee te nemen. Nu hij bijna op is leek het mij een goed moment om hem te reviewen.

Alle producten van Philosophy hebben simpele verpakkingen. Er staat altijd een tekst over het product op, maar dan op een leukere manier.

Review-Philosophy-Purity-made-simpele-one-step-face-cleanser-1

De verpakking is hygiënisch: je drukt het dopje in en doet een klein beetje van de cleanser op je hand (of in mijn geval op mijn Clarisonic Mia2). Ideaal.

Dan de ingrediënten: zoals de naam al doet vermoeden zitten er veel pure en verzorgende ingrediënten in. Geen SL(E)S of parfum en vooral veel fijne, verzorgende oliën.

Review-Philosophy-Purity-made-simpele-one-step-face-cleanser-2

Philosophy Purity is een one-step cleanser. Ze beweren dus dat je hier al je make-up mee kunt verwijderen en je geen ander product meer nodig hebt. Super handig dus! Ik moet zeggen dat ik zelf mijn oogmake-up met een andere remover weghaal. Daarbij reinig ik mijn gezicht eerst met het miscelair water van Sensibio. Dat doe ik vooral om te voorkomen dat mijn Clarisonic borstel te vies wordt van make-up. Als jij je gezicht gewoon met je handen wast dan is Philosophy Purity alleen voldoende. Wel sluit ik altijd af met een tonic om mijn poriën weer te sluiten.

Ik heb een gevoelige huid, maar ik reageer prima op deze cleanser. Wel kreeg ik aan het begin wat meer onzuiverheden, maar dat heb ik vaker wanneer ik van product wissel.

Al met al vind ik dit een ontzettend fijne milde cleanser. Ik heb hem sinds afgelopen november elke ochtend en avond gebruikt om mijn gezicht te reinigen.Kortom als je hem 2x per dag gebruikt doe je zo’n 4 maanden met een flesje. Hij doet zijn werk en voelt prettig aan. Het is dan ook zeker een product dat ik vaker zal aanschaffen! Mijn flesje bevatte (om precies te zijn;)) 236,6 ml product (de mijne komt uit Amerika vandaar..). In Nederland is Philosophy Purity Made Simple alleen te koop bij IciParis XL. Hier betaal je €18,95 voor 240 ml.  Het is niet goedkoop, maar je hij is vrij zuinig in gebruik en gewoon ontzettend fijn!

Wat gebruik jij om je gezicht te reinigen?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.