Review: Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 foundation

Zomer is voor mij niet echt de tijd voor foundation. Ik draag sowieso het liefst BB Cream. Toch heb ik nu wel een hele fijne foundation ontdekt die ik zelfs nu heel fijn vind. Dat wil ik  graag met je delen. Ik heb het over de Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 foundation. Een hele mond vol maar dan heb je ook wat! Het is dus een 3 in 1 foundation, aldus de verpakking: een primer, foundation en concealer. Daar was ik heel benieuwd naar!

Review-Max-Factor-Flawless-3-in-1-foundation-5

De test

De foundation is er in zes kleuren. Ik heb de kleur rose beige 65. Dit is een van de middelste kleuren. Normaal heb ik een lichtere kleur maar deze kleur past verbazingwekkend goed bij mijn huidskleur. Deze foundation heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een roze ondertoon. Ik heb geleerd dat een roze ondertoon beter past bijeen huid met sproetjes.

Als ik hem op mijn hand smeer merk ik al dat de foundation een prettige structuur heeft. Hij is niet al te vloeibaar maar smeert nog wel heel goed uit. De verpakking is van glas. Van mij hoeft dat niet zo nodig, ik ben altijd bang dat ik het flesje laat vallen en dat overal foundation ligt! Het pompje vind ik wel fijn, dat werkt prettig en hygiënisch.

Review-Max-Factor-Flawless-3-in-1-foundation-4

Review-Max-Factor-Flawless-3-in-1-foundation-3

Review-Max-Factor-Flawless-3-in-1-foundation-1

Tijd om de foundation op mijn gezicht aan te brengen! Ik doe dit met mijn vingers en dat werkt prima. Ik vind het effect van de Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 foundation heel natuurlijk. De huid wordt mooi mat, maar behoud wel een gezonde glow. Hij dekt behoorlijk goed maar ziet er absoluut niet ‘cakey’ uit. Concealer is niet nodig, tenzij je wat grotere rode onzuiverheden hebt. Kortom: het 3 in 1 concept lijkt aardig te kloppen.

Hier zie je een foto zonder iets (ik heb wel mascara en oogschaduw op, omdat ik die voor het douchen had aangebracht om te testen of ze waterproof zijn : )..)

Review-Max-Factor-Flawless-3-in-1-foundation-niks opReview-Max-Factor-Flawless-3-in-1-foundation-niks op2

Hier heb ik de foundation op:

Review-Max-Factor-Flawless-3-in-1-foundation-alleen foundation Review-Max-Factor-Flawless-3-in-1-foundation-alleen foundation2 

En hier heb ik ook bronzer en blusher op. Afpoederen vind ik niet eens nodig.

Review-Max-Factor-Flawless-3-in-1-foundation-totale look 2

De foundation blijft de hele dag goed zitten, zelfs nu het zo warm is vind ik dat ie goed zijn werk doet. Bijkomend voordeel is dat er SPF 20 in zit. Dat is natuurlijk altijd fijn!

Conclusie

Ik ben enthousiast over de Review Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 foundation! Hij kost in de winkel rond de €14,99 en er zit 30 ml in. Zelf gebruik ik één pompje en dat vind ik voldoende dus hij werkt erg zuinig. De foundation is mooi, brengt makkelijk aan en blijft goed zitten. Kortom: ik vind hem erg fijn!

Liefs,

Carien

  

Misschien vind je dit ook interessant