Review – Rimmel by Kate Sculpting palette en Magnif’eyes

Voor op vakantie zijn praktische palettetjes altijd handig! Rimmel heeft tegenwoordig het Rimmel by Kate Sculpting palette, een palette met een highlighter, contour en blush. En ook de Magnif’eyes is een handig multifunctioneel product met een oogschaduw en eyeliner in één. Vandaag test ik beiden en maak ik er een look mee!

Review-Rimmel-by-Kate-highlight-contour-blush-palette-en-magnif'eyes-1

Het palette en de oogschaduw/oogpotlood combi zijn beide klein en compact. Een mascara, concealer en een foundation erbij en je kunt gaan! Dat is voor mij wel wat te weinig hoor, dat geef ik eerlijk toe 🙂 Maar je hebt niet veel meer nodig dan deze producten. Als ze goed zijn dan tenminste!

Review-Rimmel-by-Kate-highlight-contour-blush-palette-en-magnif'eyes-2

De Magnif”eyes kocht ik in de kleur 002 Kissed By A Rose Gold (kijken jullie trouwens ook Pretty Little Liars en hebben jullie bij het zien van de hoofdletter “A” ook ineens hele andere associaties?). Het Sculpting palette kocht ik in 001 Golden Sands.

Review-Rimmel-by-Kate-highlight-contour-blush-palette-en-magnif'eyes-3

Het sculpting palette heeft een champagnekleurige highlighter, een niet al te donkere contourkleur en een frisse roze blush. Ik moet wel zeggen dat ik de contourkleur eigenlijk meer een lichte bronzer vindt omdat hij toch meer een terracotta kleur heeft en ik bij een contourkleur wat minder oranje en wat meer bruin/taupe verwacht. De Magnif’eyes heeft een bronze oogschaduwkleur en een donkerbruin kajal potlood.

Review-Rimmel-by-Kate-highlight-contour-blush-palette-en-magnif'eyes-4

De pigmentatie van het oogpotlood en de oogschaduw is top. De bronze crème is prachtig intens dekkend met een mooie glans, het kohl kajal potlood is ook mooi zacht met een intense donkerbruine kleur, top! Het sculpting palette is iets minder goed gepigmenteerd maar wel voldoende om er makkelijk en mooi mee te werken. De blush heeft een mooie kleur en glans, de highlighter ook, al ben ik zelf meer van een super glans en deze highlighter is nog wat subtiel voor mij. De contourkleur is ook op de huid iets te oranje vind ik.

Review-Rimmel-by-Kate-highlight-contour-blush-palette-en-magnif'eyes-5

Tijd om te testen hoe de producten op mijn gezicht werken.

Review-Rimmel-by-Kate-highlight-contour-blush-palette-en-magnif'eyes-6

De oogschaduw vind ik erg mooi. Je moet wel snel werken want hij droogt snel op en dan zit hij ook direct muurvast. De kleur vind ik mooi en laat mijn blauwe ogen knallen. Langs mijn wimperrand heb ik een subtiel lijntje aangebracht met het oogpotlood. Ik ben enthousiast!

Review-Rimmel-by-Kate-highlight-contour-blush-palette-en-magnif'eyes-7

Ook het sculpting palette valt me eigenlijk niet tegen! Toegegeven, het is niet mijn favoriete palette om mijn gezicht vorm mee te geven, met name door de iets te oranje bronzer/ countourkleur. Maar het is wel een makkelijk en leuk palette voor een snelle zomerse look.

Review-Rimmel-by-Kate-highlight-contour-blush-palette-en-magnif'eyes-8

Het Rimmel by Kate Sculpting palette kost zo’n €10,90 en de Magnif’eyes rond de €11,95.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.