Review Rimmel London Wonder’Full Mascara

Mascara voor mij toch wel een van de meest essentiële dingen uit mijn make-uptas. Zonder mascara vind ik mijn gezicht kaal. Een goede mascara vind ik belangrijk. Volume, separatie en als het even kan nog wat extra lengte. Vandaag review ik een mascara van Rimmel London, de Wonder’Full Mascara met arganolie.

Rimmel zegt over deze mascara :”Volumineuze verzorgde wimpers zonder klontjes. Formule met argan olie verzorgt elke wimper.” Ik ben benieuwd!

  • Verpakking

De koperen huls van de Rimmel Wonder’Full mascara valt op tussen de anderre mascara’s van Rimmel. Ik hou van koper (en rosé goud) dus de huls scoort al punten. De huls is iets minder fotogeniek vanwege de weerspiegeling maar gezien zijn mooie kleur vergeven we hem dat wel;)

Review-Rimmel-Wonder-full-mascara-met-argan-olie-1

  • De mascara

Ieder meisje en elke vrouw zo haar persoonlijke voorkeur heeft als het gaat om het borsteltje van mascara. Persoonlijk ben ik dol op borstels van siliconen in plaats van de “ouderwetse” haren. Deze mascara van Rimmel heeft een siliconenborstel en zo op het eerste gezicht lijkt het er eentje naar mijn hart. Tijd om te testen!

 

 

Review-Rimmel-Wonder-full-mascara-met-argan-olie-2 Review-Rimmel-Wonder-full-mascara-met-argan-olie-3

  • Test

Van nature heb ik een prima stel wimpers redelijk veel en redelijk, maar blond dus compleet onopvallend. Op de foto hieronder zie je links mijn mascara zonder iets en rechts met twee laagjes Wonder’Full mascara.

Review-Rimmel-Wonder-full-mascara-met-argan-olie-56

De mascara brengt heel makkelijk aan. Hij is niet te nat of te droog en bij de eerste strijk langs mijn wimpers zie ik al dat hij mijn wimpers prachtig separeert. De mascara is wel vrij dun, voordeel daarvan is dat je hem goed kunt opbouwen, nadeel is dat ik persoonlijk één laagje te weinig effect vind hebben. Hieronder heb ik wat meer laagjes aangebracht en zoals ik al zei gaat dat prima. En met meerdere laagjes vind ik het effect mooi.

Review-Rimmel-Wonder-full-mascara-met-argan-olie-10

  • Conclusie

De Rimmel Wonder’Full mascara is er eentje voor de liefhebber van mooie gesepareerde wimpers. Volume en een klein beetje lengte kun je prima creëren door de mascara in verschillende laagjes op te bouwen. Of de arganolie die erin zit echt wat doet dat weet ik niet echt. Ik voel en zie geen verschil behalve dat mijn wimpers niet heel hard worden maar vrij soepel blijven. De Rimmel Wonder’Full mascara kost zo’n €13,49.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.