Review – Rimmel Volume Colourist mascara

Een mascara die tegelijkertijd geleidelijk je wimpers kleurt, als dat werkt vind ik het een briljante uitvinding! Rimmel maakte zo’n mascara, de Rimmel Volume Colourist. Die wilde ik natuurlijk direct testen!

Review-Rimmel-Volume-Colourist-Mascara-1 De Rimmel Volume Colourist mascara heeft een borsteltje met gewone haren. Als je me een beetje kent weet je dat ik daar niet zo dol op ben. Ik hou meer van de siliconenborsteltjes maar voor deze bijzonder mascara maak ik graag een uitzondering. Het formaat van het borsteltje is prima, niet te groot en niet te klein. Het borsteltje heeft veel haartjes die niet al te dicht bij elkaar staan.Review-Rimmel-Volume-Colourist-Mascara-3

Dan nu mijn wimpers zonder mascara. Mijn wimpers zijn normaal nog iets lichter maar ik heb ze 5 weken geleden nog laten verven. Maar de meeste verf is er al af dus hoog tijd voor wat kleur er weer in!

Review-Rimmel-Volume-Colourist-Mascara-4

Het is niet zo dat je mijn wimpers niet ziet maar ze zijn wel relatief licht. Zeker mijn onderwimpers.

Review-Rimmel-Volume-Colourist-Mascara-5

Tijd om de mascara te testen! De mascara brengt fijn aan, ondanks dat ik niet zo van de normale borstelharen ben. Er komt niet teveel mascara vanaf maar ook niet te weinig.

Review-Rimmel-Volume-Colourist-Mascara-14

Volume geeft de Rimmel Volume Colourist mascara zeker! Ik vind het effect erg mooi. Hij is mooi zwart en geeft naast volume zeker ook lengte aan mijn mascara. Vanwege het borsteltje was ik een beetje bang dat de mascara zou gaan klonteren maar dat ik gelukkig niet het geval.

Mocht je het je trouwens afvragen. Bij de na-foto’s heb ik mijn wenkbrauwen (niet mijn wimpers) geverfd.

Review-Rimmel-Volume-Colourist-Mascara-13

Om het effect van de mascara goed te kunnen beoordelen heb ik hem twee weken lang elke dag gebruikt. Normaal doe ik zelden mascara op mijn onderwimpers maar omdat ik het effect van de verkleuring ook graag op mijn onderwimpers wil zien besloot ik ook daar 2 weken lang mascara op aan te brengen.

Review-Rimmel-Volume-Colourist-Mascara-8

Bij de na-foto’s zie je wel dat mijn wimpers donkerder zijn geworden! Ik ben aangenaam verrast! Na zo’n 10 dagen begon het me op te vallen. Het effect is zeker niet groots en meeslepend maar ik ben toch wel verbaasd dat mijn wimpers daadwerkelijk wat donkerder zijn.

Review-Rimmel-Volume-Colourist-Mascara-9

Bij mijn onderwimpers zie ik trouwens totaal geen verschil. Dat vind ik wel jammer. Maar het kan ook zijn dat ik die niet van een goede laag heb voorzien de afgelopen 2 weken.

Review-Rimmel-Volume-Colourist-Mascara-12

Al met al ben ik zeker enthousiast over de Rimmel Volume Colourist mascara. Hij zorgt voor mooie volle en lange wimpers en geeft ze net dat beetje extra kleur. Wil je echt zwarte wimpers dan zou ik toch echt naar de schoonheidspecialiste gaan maar als je subtiel een beetje extra kleur aan de wimperharen wilt geven kun je deze mascara zeker proberen.

Review-Rimmel-Volume-Colourist-Mascara-15

Los daarvan vind ik de mascara gewoon fijn werken en een heel mooi effect geven!

Liefs,

Carien

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Het effect is mooi! Ik heb zelf ook dat de uiteinde mijn wimpers bijna blond zijn, ze zien er dan korter uit dan in werkelijkheid. Ik laat ze om de 2 maanden verven bij de schoonheidsspecialiste. Misschien deze mascara even testen!!

  2. Ik heb het probleem dat de mascara mijn verse-wimperkrultang-krul er weer uit haalt omdat ie zo nat is en niet snel droogt. Ik moet echt een watervaste mascara gebruiken want anders heb ik altijd dit probleem.. Voor de kleur is zou het ideaal zijn, helaas maar een keer gebruikt..

    Meer mensen die dit herkennen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.