Review – Sebastian Drynamic droogshampoo

Toen ik een paar weken geleden bij de kapper zat en ik vertelde dat ik van rommelig undone haar met veel volume hou toen kwam ze na het knippen aan met een droogshampoo. Ze zei dat hij duur was maar dat ze zeker wist dat ik hem geweldig zou vinden. Vooruit dan maar dacht ik, spray maar in mijn lokken! And she did.. Je kunt het misschien al raden.. want ik heb hem gekocht. Vandaag review ik hem!

Ondanks dat ik vorige week ook al een droogshampoo van Aussie reviewde wilde ik toch nu al deze review online zetten. De droogshampoo van Aussie had ik namelijk in mijn haar toen ik naar de kapper ging. Toen vertelde ik ook dat ik zo blij was dat mijn haar gewassen werd, want ik vond de droogshampoo van Aussie een beetje stinken en na een paar keer gebruiken begon het me zelf echt tegen te staan. Dus tijd voor een nieuwe variant! De Sebastian Drynamic droogshampoo dus.

Review-sebastian-professional-drynamic-droogshampoo-volume-messy-undone-rommelig-haar-hair-haarstijl-4

Ik kocht mijn eerste verpakking bij de kapper maar online ontdekte ik een betere deal: de drynamic droogshampoo (zelfde formaat) én een (mini)shampoo en (mini)conditioner, samen goedkoper dan de ene verpakking bij de kapper. Ik zou zeggen: lang leve Google! Deze cadeauverpakking ziet er ook nog eens chic uit.

Review-sebastian-professional-drynamic-droogshampoo-volume-messy-undone-rommelig-haar-hair-haarstijl-5

De shampoo neem ik mee op ons weekendje weg naar Italië dus vandaag review ik alleen de Drynamic droogshampoo.

Review-sebastian-professional-drynamic-droogshampoo-volume-messy-undone-rommelig-haar-hair-haarstijl-6

De droogshampoo zit in een mooie strakke zwarte, ietwat mannelijke, verpakking met (om precies te zijn) 212 ml.

Hieronder zie je mijn haren zonder droogshampoo, net gewassen en droog (geföhnd). De kapster legde me uit dat je de droogshampoo het beste gewoon op dag 1 op schoon haar kunt sprayen, zoals je dat met elke droogshampoo doet. Ik doe dat door verschillende scheidingen in mijn haar te maken en de droogshampoo erin te sprayen langs de haarwortel. Zo zorg je dat het goed verdeeld wordt. Omdat de Drynamic droogshampoo behoorlijk wit en poederig is, is het belangrijk om je haar daarna te föhnen (dus nogmaals föhnen) en ondertussen de droogshampoo in te masseren.

Review-sebastian-professional-drynamic-droogshampoo-volume-messy-undone-rommelig-haar-hair-haarstijl-1

Et voìla! Dan heb je dus volume. En het allermooiste: ik hoef dan zeker 4 maar soms zelfs 5 (!) dagen mijn haren niet te wassen. Dat scheelt me dus een hoop tijd (en shampoo) in de ochtend. En ik hoef mijn haar dus ook maar eens per 5 dagen te föhnen.

 

 

Review-sebastian-professional-drynamic-droogshampoo-volume-messy-undone-rommelig-haar-hair-haarstijl-2

Natuurlijk blijft het volume er niet 5 dagen lang zo mooi inzitten, maar door je hoofdhuid een klein beetje te masseren ’s ochtends krijg je het weer terug.

 

Review-sebastian-professional-drynamic-droogshampoo-volume-messy-undone-rommelig-haar-hair-haarstijl-3

Je hoort het al: ik ben enthousiast over de Sebastian Drynamic droogshampoo! Het enige nadeel is dat mijn spuitbus het na 2 keer gebruiken niet meer deed. Ik ben dus teruggegaan naar de kapper (waar ik mijn eerste bus kocht) en het bleek een bekend probleem. Sebastian schijnt eraan te werken. Ik hoop dus dat mijn nieuwe bussen dit probleem niet hebben. Maar buiten dat ben ik er blij mee!

Gebruik jij vaak droogshampoo?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Leuk artikel. Ik wist helemaal niet dat je droog shampoo op dat 1 in je haar moest spuiten… ik deed het pas als ze een wasbeurt nodig hadden.

  2. Super leuk artikel, ik ben ook kapster…maar 1 tip bij de haarwortels kan je niet komen..die zitten namelijk onder je hoofdhuid 😉

  3. Hihi was niet raar bedoeld hoor, meer advies 😛
    maar ik ga ook zeker die droogshampoo kopen 😀 xxx
    fijn weekend in Italie..spannend!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.