Review – Sephora make-up

In Italië kon ik het tijdens het shoppen natuurlijk niet laten om even de Sephora in te duiken. Ik had een aantal producten op mijn wishlist maar een deel viel af en er kwamen andere producten bij. Ik kocht onder andere het It Palette Delicate nude, een oogpotlood en een oogschaduw. Vandaag review ik de producten!

review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-1

Als eerste een losse oogschaduw. Op mijn wishlist stond namelijk een ander palette van Sephora. Daarin vond ik eigenlijk één oogschaduwkleur prachtig. De kleur van ondergaande zon of een herfstblad. De rest van de kleuren vond ik ook mooi maar dan vond ik het It Palette Delicate Nude net iets mooier. Ik besloot dus bij de oogschaduw te zoeken naar een soortgelijke losse oogschaduw en dat werd deze shimmer eyeshadow in Hippie Girl.

review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-3

Daarnaast zag ik nog een mooi potlood. Het Colorful Shadow & liner potlood in 04 Taupe. Dit soort potloden zijn ideaal als je haast heb. Je brengt een beetje op je bewegende ooglid aan en blend het met een blendingkwast en dan ben je klaar!

review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-4

De oogschaduw is iets rozer dan degene die ik in  het palette zag maar daardoor vind ik hem misschien wel extra bijzonder. De roze oranje gloed met gouden glans vind ik prachtig. Het pigment is ook mooi zoals je op onderstaande foto ziet. Het taupe kleurige potlood is precies wat ik zocht. Wat een mooie taupekleur. Hij brengt mooi en eenvoudig aan en blijft heel goed zitten want hij is waterproof.

review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-5

Verderop zie je nog looks met beide kleuren. Nu eerst door naar het oogschaduwpalette: het Sephora It Palette Delicate Nude. Een plaatje om te zien. De nepleren hoes maakt dat het palette er chic uitziet. Maar het doet me ook denken aan een portemonnee:)  review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-7

Prachtige nude kleuren vooral richting roze en taupe. Twaalf kleuren met een mooie mix tussen matte en glanzende oogschaduw.

review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-8

Daarnaast zit er nog een dubbelzijdige oogschaduwkwast en een oogpotlood bij. En dat allemaal voor €19,90 (het was blijkbaar een aanbieding want normaal kost hij €29,90 zag ik op de site).

review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-9

De kwast is niet geweldig maar en is zeker mee te werken. Aan de ene kant een schuin afgesneden kwast waarmee je een lijntje kun zetten. Aan de andere kant een oogschaduwkwast die ik een beetje een mix vind tussen een platte kwast een een blendingkwast. Daarnaast een bruin oogpotlood met glans.

review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-10

Hieronder zie je je de swatches van de bovenste rij oogschaduw en het oogpotlood.

review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-11

En met flits. Zoals je ziet is de pigmentatie mooi. Het enige is dat de oogschaduw vrij poederig is. Opletten voor fall-out dus.

review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-12

En dan de onderste rij kleuren. Ook erg mooi! In de tester van het palette ontbrak de derde kleur van links. Die kon ik dus niet zien. Als ik die kleur wel had gezien had ik de losse oogschaduw (Hippie Girl) niet hoeven kopen want die lijken sprekend op elkaar! Zul je net zien 😉

review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-13 review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-14

Tijd voor de look die ik met het palette maakte. Wat een prachtig palette! Ik ben gek op de kleuren. Zo mooi naturel en dromerig.

review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-15

De oogschaduw brengt makkelijk aan en blend erg mooi. Maar ze zijn wel wat poederig. Als je voor het aanbrengen even je kwast afklopt valt het gelukkig wel mee met de fall-out.

review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-16

Op onderstaande foto draag ik alleen de Hippie Girl oogschaduw. Het is een kleur die ik mooi bij blauwe ogen vindt staan. Dat komt denk ik door de perikkleur die erin zit. De oogschaduw kost €9,90.

review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-18

En als laatste het Colorful Shadow & liner potlood in 04 Taupe. Dit draag ik de laatste tijd heel graag. Makkelijk en snel en ik ben gewoon dol op de kleur taupe. Dit potlood kost €10,90.

review-test-Sephora-It-palette-delicate-nude-eyeshadow-hippie-girl-eyeliner-crayon-taupe-19

Kortom: ik ben blij met mijn Sephora aankopen! Alleen de losse oogschaduw had ik achteraf gezien niet hoeven kopen maar ach daar kan ik ongetwijfeld een vriendinnetje blij mee maken!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.