Review – Sephora Vip Pass palette

 

 

 

 

 

 

Laatst kwam mijn bestelling uit Amerika aan, daarin zat ook het Sephora Vip Pass palette. Ik was hier erg nieuwsgierig naar en daarom review ik dit palette vandaag.

Sephora-VipPass-Vip-pass-palette-review-look-1

Het Sephora Vip Pass palette is een slank goud palette wat ideaal zou zijn voor mee op reis bijvoorbeeld. Er zitten 8 kleuren in voor een naturel look of bruine of zwarte smokey eyes.

 

 

Sephora-VipPass-Vip-pass-palette-review-look-2

Er zitten zowel mattere als kleuren met meer glans in. Ik vind het fijn dat je er verschillende looks mee kunt maken en dat het palette zo slank is.

 

 

Sephora-VipPass-Vip-pass-palette-review-look-3

Hieronder zie je de mooie glans goed.

Sephora-VipPass-Vip-pass-palette-review-look-5

Het pigment is prima, niet slecht maar ook niet geweldig. De structuur is fijn en ik heb weinig last van fallout als ik een look maak, dat is, zeker met de hele donkere kleuren, heel fijn.

 

 

 

Sephora-VipPass-Vip-pass-palette-review-look-6 Sephora-VipPass-Vip-pass-palette-review-look-7

Ik maak vaak looks met naturel en bruime kleuren dus vandaag ben ik voor een look met de onderste rij oogschaduws gegaan. In mijn ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen breng ik de highlighter aan. De lichtgrijze kleur breng ik over mijn hele bewegende ooglid aan en ook in mijn arcadeboog. De matte zwarte kleur breng ik op het buitenste gedeelte van mijn oogleden aan. Als laatste de zwarte kleur met zilveren glans, die breng ik aan als eyeliner.

 

 

Sephora-VipPass-Vip-pass-palette-review-look-8 Sephora-VipPass-Vip-pass-palette-review-look-9

Ik vind het een mooie look bijvoorbeeld voor een avondje uit. Weer eens wat anders dan de standaard kleuren waar ik vaak voor ga. Alhoewel een zwarte smokey eye natuurlijk niet heel bijzonder is. Dit palette is dus handig voor de basis looks.

 

Sephora-VipPass-Vip-pass-palette-review-look-11

Ik vind het palette fijn van formaat en het werkt makkelijk. Ik ben niet ondersteboven van de pigmentatie of de kleurcombinatie. Het is gewoon een prima palette maar voor een heel fijn prijsje! Hij kost omgerekend namelijk zo’n €10. Dit palette is alleen te koop bij Sephora en dat is natuurlijk wel een nadeel!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.