Review – Sleek Eyebrow Stylist

Ik ben dol op de oogschaduw paletten en blush van Sleek. Toen ik de Sleek eyebrow stylist zag was ik direct nieuwsgierig. Hij deed me een klein beetje denken aan de Anastasia Brow Wiz dus ik bestelde hem in de kleur light.

Sleek-eyebrow-stylist-wenkbrauwpotlood-blond-review-1

Zoals we van Sleek gewend zijn zit ook hun wenkbrauwpotlood in een strakke matte verpakking. Aan de ene kant vind ik het wel mooi aan de andere kant zou ik het wel leuk vinden om aan de buitenkant beter te kunnen zien wat voor product (of welk pallete:)) je gaat gebruiken.

 

Sleek-eyebrow-stylist-wenkbrauwpotlood-blond-review-2

Ik koos voor de kleur 716 Light, ik ben tenslotte blond. Alhoewel ik wel even heb getwijfeld want ik ben dol op donkere wenkbrauwen.

 

 

Sleek-eyebrow-stylist-wenkbrauwpotlood-blond-review-3

De eyebrow stylist heeft twee kanten. De ene kant is een borsteltje om je wenkbrauwen mee te borstelen, de andere kant is het wenkbrauwpotlood.

 

 

 

Sleek-eyebrow-stylist-wenkbrauwpotlood-blond-review-4

De vorm is anders dan een gewoon (wenkbrauw)potlood. Het is namelijk eigenlijk een driehoek, dat zie je op de foto niet maar je ziet wel dat hij niet gewoon een rond puntje heeft. Hij werkt daardoor heel makkelijk en snel, bijna als een soort markeerstift maar dan subtieler. Hier zit dus ook wel een klein nadeel aan, want waar ik normaal een soort kleine haartjes bij teken is het nu meer inkleuren.

 

Sleek-eyebrow-stylist-wenkbrauwpotlood-blond-review-5

 

Het borsteltje aan de achterkant is klein maar fijn. Niks meer aan doen.

Sleek-eyebrow-stylist-wenkbrauwpotlood-blond-review-8

En dit zijn mijn wenkbrauwen zonder product. Ze zijn zo’n 3 weken geleden geverfd. Er zit dus nog wel wat kleur maar ze zien er niet vol uit en ik hou van volle wenkbrauwen.

 

 

Sleek-eyebrow-stylist-wenkbrauwpotlood-blond-review-6

Hieronder zie je dat ik alleen mijn linker wenkbrauw heb gedaan met de Sleek eyebrow stylist. Ze ogen direct een stuk voller. Bijtekenen ging makkelijk en snel, maar zoals ik al zei iets minder precies dan normaal.

 

 

Sleek-eyebrow-stylist-wenkbrauwpotlood-blond-review-7

En hieronder zie je dat ik beide wenkbrauwen heb bijgetekend. Helaas is de kleur net iets te rood/bruin voor mij. Ik had liever iets meer een grijze ondertoon willen zien.

Sleek-eyebrow-stylist-wenkbrauwpotlood-blond-review-10

 

Het wenkbrauwpotlood van Sleek vind ik mooi maar hij verslaat mijn geliefde Catrice wenkbrauwpotlood niet. En dat komt vooral omdat ik de kleur van het Catrice wenkbrauwpotlood Date With Ash-Ton mooier vind bij mij. Daarbij vind ik de kleur “light” niet echt licht genoeg voor blondines. Persoonlijk hou ik wel van donkere wenkbrauwen én mijn haar heeft nu zijn winterkleur dus het kan maar ik zou de kleur eerder medium noemen. Ik ben dus gematigd enthousiast.

Sleek Eyebrow Stylist kost €9,95 en is o.a. verkrijgbaar op bol.com.

<script type=”text/javascript”>var bol_pml={“id”:”bol_1427468355428″,”secure”:false,”baseUrl”:”partnerprogramma.bol.com”,”urlPrefix”:”http://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000035728423&”,”site_id”:”34063″,”target”:true,”rating”:false,”price”:true,”link_name”:”Sleek eyebrow stylist”,”link_subid”:””,”image_size”:false,”image_position”:”left”,”width”:”250″,”cols”:”1″,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”,”border_color”:”#D2D2D2″,”letter_type”:”verdana”,”letter_size”:”11″};</script><script type=”text/javascript” src=”http://partnerprogramma.bol.com/partner/static/js/aai/clientProductlink.js” id=”bol_1427468355428″></script>

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.