Review: Stendhal Eyeshadow Duo 188 Rose Carnaval

In de Prettybox van juli zat een oogschaduw duo van het merk Stendhal. Ik kende dit Franse make-up merk nog niet dus vandaag review ik het Stendhal Eyeshadow Duo in 188 Rose Carnaval. Volgens de tekst bij de Prettybox ontwikkelt Stendhal make-up producten van zeer hoge kwaliteit en benadrukken ze je natuurlijk schoonheid en vrouwelijkheid. Tijd om dit te testen.

  • Verpakking

Review-Stendhal-oogschaduw-palette-in-188-duo-rose-Carnaval-1

De verpakking is mooi strak zwart en langwerpig. Door de vorm ligt hij prettig in de hand. Ik vind de verpakking er best luxe uit zien.

Review-Stendhal-oogschaduw-palette-in-188-duo-rose-Carnaval-2

  • De oogschaduw

Het oogschaduw duo dat ik heb ontvangen heeft twee roze kleuren, licht- en donkerroze. Zelf zou ik niet zo snel dit soort kleuren pakken als ik op zoek ben naar een oogschaduw duo maar des te leuker is het om ze een keer te proberen.

Review-Stendhal-oogschaduw-palette-in-188-duo-rose-Carnaval-3

De lichtroze kleur lijkt me geschikt als highlighter, de donkerroze kleur vind ik was lastiger. Het zijn beide koele kleuren en lijken ook wel wat paarse in zich te hebben.

Review-Stendhal-oogschaduw-palette-in-188-duo-rose-Carnaval-4

  • Swatch it

Review-Stendhal-oogschaduw-palette-in-188-duo-rose-Carnaval-5

Wat een pigment, dat valt me helemaal niet tegen! De zachte structuur is ook heel fijn maar zorgt wel voor wat fall out, opletten dus met aanbrengen.

Review-Stendhal-oogschaduw-palette-in-188-duo-rose-Carnaval-6

Met flits zie je dat er een mooie glans in zit, geen glitter maar echt glans. Je kunt ze dus ook als highlighter en blush gebruiken vind ik.

  • Look

Review-Stendhal-oogschaduw-palette-in-188-duo-rose-Carnaval-7

Normaal maak ik natuurlijk een hele look maar ik heb een behoorlijk ontstoken oog. Daar doe ik dus even geen make-up op, vandaag zie je dus maar de helft van mijn gezicht. Weer eens wat anders zullen we maar zeggen.. Ik heb direct de donkerroze kleur ook als blush gebruikt en de lichtroze als highlighter.

Review-Stendhal-oogschaduw-palette-in-188-duo-rose-Carnaval-9

De kleuren zijn op mijn ogen niet zo heftig als ik had verwacht. Gelukkig maar want dat zou me ook niet mooi staan denk ik. Je kunt de kleuren wel heel mooi opbouwen en blenden.

Review-Stendhal-oogschaduw-palette-in-188-duo-rose-Carnaval-10

  • Conclusie

Ik ben onder de indruk van het pigment van de oogschaduw, ook de structuur vind ik erg fijn. Wel gebruik ik ze persoonlijk liever als blush en highlighter. Ik denk wel dat dit Stendhal Eyeshadow Duo in Rose Carnaval prachtig staat bij brunettes.

Na wat google vond ik de site van Stendhal maar niet dit palette. De prijs van dit duo kan ik dan ook niet exact noemen, ik denk zo tussen de €25 en €30. Dat vind ik behoorlijk duur voor twee oogschaduwkleuren, zelfs al zijn ze goed. Ik bedoel een Too Faced of Urban Decay palette met veel meer kleuren heb je ook al vanaf €30. Ik zou ze zelf dus niet zo snel kopen maar omdat ze in de Prettybox zaten ben ik er wel heel blij mee en zal ik ze zeker vaker gebruiken, als blush en highlighter dat wel!
Draag jij weleens roze oogschaduw?

Liefs,

Carien

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.