Review – Stila Eyes Are The Window (Soul) palette

Stila is een merk met onder andere prachtige oogschaduw. Ik heb het Stila In The Light palette alweer een tijdje en ik gebruik hem erg graag. Toen ik veel enthousiaste reviews over de Eyes Are The Window paletten las kwam dit hoog op mijn verlanglijstje te staan. De Eyes Are The Window paletten zijn er in vier soorten: Mind, Body, Spirit en Soul. Voor ieder wat wils maar ik werd direct verliefd op Soul. Vandaag review ik dit oogschaduwpalette voor je!

Review-Stila-Eyes-Are-The-Windows-Soul-palette-blondiebeautyfashion-test-look-1

De verpakking heeft een prachtige nachtblauwe kleur maar als je de verpakking opent komt er een nog mooier oogschaduwpalette uit.

Review-Stila-Eyes-Are-The-Windows-Soul-palette-blondiebeautyfashion-test-look-2

Het Eyes Are The Window palette is van spiegelend roségoud. Hopeloos om te fotograferen maar prachtig om naar te kijken.

Review-Stila-Eyes-Are-The-Windows-Soul-palette-blondiebeautyfashion-test-look-3

In het palette zitten 12 kleuren oogschaduw, waaronder mijn favorieten kleur uit het In The Light palette: Kitten.

Review-Stila-Eyes-Are-The-Windows-Soul-palette-blondiebeautyfashion-test-look-4

Het is een mooie mix van 6 matte en 6 glanzende kleuren en van ligt naar donker. De meeste kleuren zijn vrij warm.

Review-Stila-Eyes-Are-The-Windows-Soul-palette-blondiebeautyfashion-test-look-6

V.l.n.r. Light, Kitten, Tought, Vitality, Individual, Affection, Heart, Substance, Being, Character, Peace en Essence.

Review-Stila-Eyes-Are-The-Windows-Soul-palette-blondiebeautyfashion-test-look-7

Het pigment van de oogschaduw is prachtig maar ik ben nog gekker op de structuur van Stila oogschaduw, zo zacht als boter zonder dat het poederig wordt en je veel last van fall-out krijgt.

Review-Stila-Eyes-Are-The-Windows-Soul-palette-blondiebeautyfashion-test-look-8

Je kunt hier ontzettend veel kanten mee op. Dit keer ging ik voor een mooie everyday look. Kitten gebruik ik eigenlijk altijd maar toch heb ik hem nu bijna niet gebruikt om ook te prachtige andere kleuren te laten zien.

Review-Stila-Eyes-Are-The-Windows-Soul-palette-blondiebeautyfashion-test-look-9

Light breng ik aan in mijn ooghoekje en onder mijn wenkbrauw. Kitten breng ik vervolgens op de binnenste helft van mijn bewegende ooglid aan. Vitality breng ik op de rest van mijn bewegende ooglid aan om vervolgens Individual in mijn arcadeboog aan te brengen. Het buitenste gedeelte zet ik nog wat extra aan met Heart. Tot slot breng ik Vitality nog aan op het buitenste gedeelte van mijn onderste wimperrand.

Review-Stila-Eyes-Are-The-Windows-Soul-palette-blondiebeautyfashion-test-look-10 Review-Stila-Eyes-Are-The-Windows-Soul-palette-blondiebeautyfashion-test-look-11 Review-Stila-Eyes-Are-The-Windows-Soul-palette-blondiebeautyfashion-test-look-12 Review-Stila-Eyes-Are-The-Windows-Soul-palette-blondiebeautyfashion-test-look-13

Ik ben ontzettend blij met dit palette van Stila. De kleuren zijn precies de kleuren waar ik erg van hou en de oogschaduws brengen heerlijk aan.

Het Stila Eyes Are The Window – Soul palette kost €37,20. Dat klinkt duur maar het is dus eigenlijk maar €3 per oogschaduw.

Wat vind jij van dit palette?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.