Review – Stradivarius Beauty

Stradivarius is mijn favoriete winkel dus toen ik hoorde dat ze ook beauty items zouden krijgen toen wist ik direct dat ik die heel graag wilde testen! Vandaag test ik hun crème blush, lippenstift, parfum en handcrème.

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-1

De verpakkingen vind ik leuk, zeker het parfum en de handcrème lijken op producten uit een oude apotheek. Ik koos twee kleine 10 ml parfums. Dit soort kleine verpakkingen zijn ideaal om in je tas te stoppen of om mee te nemen op vakantie.

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-2

Ik ging voor Soft Cotton en Cosy Vanilla. De naamkeuze vind ik heel goed! Het klinkt toch heerlijk? Beide parfums zijn eau de toilette. Soft Cotton is wat frisser en Cosy Vanilla is wat warmer. Ik ben dramatisch in het omschrijven van geuren maar op de verpakking worden de geurnoten genoemd.

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-3

Soft Cotton heeft als noten perzik, roos en musk en is daardoor een friszoet geurtje. Lekker! Ik moet wel zeggen dat je er vrij veel van moet gebruiken om hem heel duidelijk te ruiken. Datzelfde geldt trouwens ook voor Cosy Vanilla met noten van bergamot, cacao en vanille. Deze ruimt meer naar koekjes.

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-4

Toch gebruik ik beide geurtjes regelmatig omdat ik ze wel lekker vind ruiken. De Stradivarius eau de toilette kost €3,95, lekker budgetproof dus!

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-5

Ook kocht ik twee kleuren lipstick om te testen. De tekst op de huls vind ik leuk “Your lips look lonely” . Stradivarius heeft veel verschillende kleuren lippenstift gemaakt. Ik koos, zoals je van me gewend bent, voor nude-kleuren. De lipstick kost €4,95.

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-6

Rosewood Pink is een prachtige warmroze kleur die ik heel mooi vind voor de herfst. De kleur van een mooie bos roze rozen. Verderop in dit in artikel zie je foto’s van als ik hem draag. Datzelfde geldt voor de kleur sheer nude. Een koele nude kleur met een subtiel glansje erin. Ik kan je alvast verklappen dat ik deze lipstick heel vaak draag!

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-7

Dan de crème blush. Ook hiervan koos ik twee kleuren met de heerlijke namen Peach Melba en Raspberry Sorbet. De namen zeggen eigenlijk voldoende: een perzikkleur met een mooie glans en een frambozen rode kleur ook met glans. De blush kost €7,95.

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-8

Tenslotte handcrème. Ik ben gek op handcrème, of beter nog, ik kan, zeker in de winter, niet zonder! Ik ben een groot fan van de ouderwetse pot van Nivea. Maar deze zachte handcrème met calendula is ook erg fijn! In dezelfde geur als het parfum: Soft Cotton, is dit een hele fijne verzorgende zachte handcrème die mijn handen heerlijk zacht maakt. Deze handcrème kost €5,95.

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-9

Van links naar rechts zie je hieronder de lipstick in Rosewood Pink en Sheer Nude en vervolgens de blush in Peach Melba en Raspberry Sorbet. Beiden hebben een heerlijke crèmige structuur en vooral de lipsticks zijn goed gepigmenteerd.

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-18

Voor de eerste look gebruikte ik de lipstick in Rosewood Pink en de blush in Raspberry Sorbet. De lipstick vind ik erg mooi. De blush vind ik wat lastiger om gelijkmatig aan te brengen. Hij wordt helaas al snel wat vlekkerig. Maar uiteindelijk zit hij er mooi op.

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-13

De blush is wat te subtiel naar mijn smaak. Hij is wel lekker van structuur dus ik kan hem me wel voorstellen voor een stranddagje maar dat duurt nog wel even..

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-12

De lipstick is heerlijk romig. De houdbaarheid is daardoor niet echt top maar hij brengt heel makkelijk en snel aan dus ik vind het geen probleem om hem regelmatig aan te brengen.

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-14

Dan de tweede combinatie, de Sheer Nude lipstick en de creme blush in Peach Melba.

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-16

Sheer Nude is echt mijn go-to lipstick van de afgelopen tijd. Wat een fijn product. Het voelt als een verzorgende lippenbalsem met een subtiele glans. De blush vind ik mooi van kleur maar ook deze is weer net iets te subtiel en net iets te vlekkerig.

review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-15  review-stradivarius-beauty-makeup-parfum-lipstick-handcreme-17

Wat heeft Stradivarius een leuke beauty-lijn gecreëerd! Vooral de handcreme en de lipsticks vind ik heel fijn! Hier en daar kan nog wel wat verbeterd worden maar goed. Ze hebben ook douchegel, nagellak, oogschaduw etc. Ik kan dan ook niet wachten om meer van Stradivarius Beauty te testen! Bijkomend voordeel: lief voor de portemonnee!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.