Review – Tanya Burr make-up

Wie graag naar Engelse YouTubers kijkt kent Tanya Burr ongetwijfeld! Ook ik volg haar alweer heel wat jaren. Toen ze een tijdje geleden met haar eigen make-uplijn kwam was ik dan ook meteen nieuwsgierig! Laatst nam ze een mooie look op met haar nieuwste oogschaduwpaletten en ik vond ze prachtig! En dus bestelde ik twee oogschaduwpaletten en een nagellakje. Vandaar review ik ze!

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-1

Ik bestelde het Tanya Burr enchanted dream eye palette, het birthday suit eye palette en de matte nagellak in new chapter.

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-2

De schattige kartonnen doosjes vind ik leuk bedacht. Ze zijn goedkoop maar door de glanzende verpakkingen met sterren of bolletjes ziet het er toch leuk uit!

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-6

In het enchanted dream eye palette heeft vier kleuren oogschaduw. Twee glanzende kleuren: moonlit walk (wat ik een super leuke naam vind voor een oogschaduw!) en cocoa plum, en twee matte kleuren: berry soufflé en magic carpet.

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-12

Hierboven zie je de kleuren zonder flits, hieronder met flits.

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-11

Zoals je kunt zien is het pigment mooi. De glans in moonlit walk en cocoa plum vind ik ook heel mooi. Geen glitter maar gewoon glans.

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-4

Ik heb een simpele look voor elke dag gemaakt maar het enchanted dream palette. De kleuren werken makkelijk, blenden mooi en  passen goed bij elkaar.

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-17

Dan het birthday suit palette. Ook hierin zitten natuurlijke kleuren.

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-7

Er zit trouwens ook een handig (hartvormig) spiegeltje in het palette.

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-9

Ook in dit palette zitten vier kleuren en net als in het andere palette twee glanzende en twee matte kleuren. Marzipan, toast, cocoa sugar en soft truffle.

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-13

Hierboven zie je het palette zonder flits en hieronder met flits.

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-14

Ook deze kleuren passen goed bij elkaar. Het pigment is goed. Ik vind wel dat bij beide palette de donkerste kleur het minst goed is. Die zijn iets minder goed gepigmenteerd en iets korreliger dan de andere kleuren.

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-16

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-19

En dan de nagellak. Ik kon eigenlijk niet kiezen maar aangezien ik al zoveel lakjes heb vond ik dat ik er maar eentje mocht. En dat werd de Tanya Burr matte nail polish in new chapter. Een heel lichtgrijs/ lila kleurtje. Iets wat ik zeker nog niet in mijn collectie heb.

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-10

De verpakking vind ik orgineel. De normale lakjes hebben dezelfde verpakking alleen de matte variant heeft ook de matte variant verpakking. Dus matglas en en mat gouden dop.

Review-Tanya-Burr-oogschaduw-enchanted-dream-birthday-suit-new-chapter-15  Ik draag hier twee laagjes new chapter. De lak brengt heel makkelijk aan brengt in een goede laag streeploos aan. Hij droogt mat op maar niet te “krijtbord” mat. Ik vind hem heel sophisticated.

Kortom: ik ben heel blij met mijn Tanya Burr make-up uit de The Soft Luxe collection! Ik bestelde de producten bij feelunique.com. De oogschaduw palettten kosten €7,68 per stuk, de nagellak €6,39.

Kende jij de make-up van Tanya Burr al?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.