Review – Tarte Tartelette Tease palette

Laatst zag je het Tartelette Tease palette van Tarte misschien al voorbij komen in een tutorial van mijn everyday look. Vandaag review ik dit palette want ik heb het inmiddels uitgebreid getest!

review-tarte-tartelette-tease-eyeshadow-oogschaduw-palette-reis-look-1

Het Tarte Tartelette Tease palette is een ontzettend klein palette. Het past in mijn handpalm en is dus ideaal om mee te nemen. De verpakking doet me denken aan Grease. Ik denk door de kleuren en het lettertype. Het ziet er in ieder geval vrolijk uit!

review-tarte-tartelette-tease-eyeshadow-oogschaduw-palette-reis-look-2

In het palette zitten zes kleuren oogschaduw vier matte en twee glanzende kleuren. Dat vind ik wel bijzonder want meestal zitten er meer glanzende dan matte kleuren in een palette.

review-tarte-tartelette-tease-eyeshadow-oogschaduw-palette-reis-look-3

De kleuren van links naar rechts: whisper, crush, heartbreaker, wink, first kiss en bff.

review-tarte-tartelette-tease-eyeshadow-oogschaduw-palette-reis-look-4

Whisper is een mooie matte crèmekleur die richting geel neigt. Deze gebruik ik graag als highlighter in mijn binnenste ooghoeken en op mijn wenkbrauwbot. Crush is een bruine kleur die je prachtig tegemoet glanst. Heartbreaker is een medium bruine kleur. Wink is een matte hele lichte poederroze kleur. Deze gebruik ik graag op mijn bewegende ooglid als ik ga voor een matte look, als ik ga voor glans dan ga ik voor Crush of First Kiss. First Kiss is wat meer taupekleurig. Maar misschien wel mijn favoriete kleur uit dit palette is BFF. Een prachtige matte auberginekleur. Ik gebruik hem heel graag langs mijn bovenste en soms ook onderste wimperrand.

review-tarte-tartelette-tease-eyeshadow-oogschaduw-palette-reis-look-5

Een leuke bijkomstigheid van dit palette is dat het super lekker ruikt! Bijna naar chocola, heerlijk!

review-tarte-tartelette-tease-eyeshadow-oogschaduw-palette-reis-look-6

De oogschaduw is heerlijk crèmeachtig zacht super gepigmenteerd. Wat brengen ze fijn aan en blenden de kleuren heerlijk!

review-tarte-tartelette-tease-eyeshadow-oogschaduw-palette-reis-look-7

Dit is de look die ik in de tutorial maakte. Ik draag deze look nu ontzettend vaak.

review-tarte-tartelette-tease-eyeshadow-oogschaduw-palette-reis-look-8

Ik ben erg onder de indruk van dit kleine en ontzettend fijne Tartelette Tease palette van Tarte. Wat een heerlijke oogschaduw! Prachtige kleuren en een feest om mee t werken. Ik weet zeker dat ik veel plezier van dit palette ga hebben en dat hij vaak mee op reis gaat door zijn handige formaat.

Ik kocht het palette bij Sephora (in Amerika, via familie) daar kost het palette $21, omgerekend €19,-.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.