Review: Urban Decay Naked Flushed palette in Streak

Ik ben dol op de oogschaduwpaletten van Urban Decay! Vooral al Naked paletten zijn favoriet. Sinds kort heeft Urban Decay een nieuw palette: het Naked Flushed palette. Dit is een “face form” palette, kortom alle poeders voor het gezicht: bronzer, highlighter en blush. Ik koos voor de kleur Streak met een mooie peachy blush. Vandaag review ik dit palette.

Review-Urban-Decay-Naked-Flushed-palette-in-Streak-bronzer-highlighter-en-blush-look-1

 

Er zijn vier verschillende Naked Flushed paletten: Streak, Naked, Native en Strip. Ik koos voor Streak, die heeft een mooie peachy blush en daar hou ik van. Maar ook de andere palette zijn prachtig.

  • Verpakking

De verpakking van de Naked Flushed paletten vind ik heel mooi. Helaas komt dat niet helemaal over op de foto. De taupekleurige verpakking met glanzende roségouden letters is strak en chic. Verder is het palette ook klein en handzaam, ideaal voor in je make-uptas.

Review-Urban-Decay-Naked-Flushed-palette-in-Streak-bronzer-highlighter-en-blush-look-4

  • Het palette

Het palette bevat zoals ik al zei een bronzer, highlighter en blush. De peachy blush, highlighter en matte bronzer hebben zo op het eerste gezicht alles wat ik zoek!

Review-Urban-Decay-Naked-Flushed-palette-in-Streak-bronzer-highlighter-en-blush-look-8

 

De bronzer is mooi mat en niet te oranje. Van mij mag hij een tikkeltje donkerder, maar hij is prima voor lichte huidjes. De highlighter vind ik heel mooi, de glans is prachtig en ook de blush vind ik mooi maar de pigmentatie had iets meer gemogen zo op het eerste gezicht.

Review-Urban-Decay-Naked-Flushed-palette-in-Streak-bronzer-highlighter-en-blush-look-12

Met flits zie je de prachtige glans van de highlighter beter, wow! De bronzer lijkt ineens ook niet helemaal mat te zijn, vreemd! Maar de glans is heel subtiel dus ik denk dat het toch natuurlijk oogt op het gezicht. De blush is compleet mat en heeft een mooi roze/peachy kleurtje.

Ook de structuur van dit palette is fijn, zeker niet te poederig en ik denk dat je hier dan ook een hele natuurlijke “naked flushed” look mee kunt creëren.

Review-Urban-Decay-Naked-Flushed-palette-in-Streak-bronzer-highlighter-en-blush-look-15

  • De test

Hieronder eerst mijn gezicht zonder de bronzer, highlighter en blush. Ik draag hier alleen de Garnier Pure Active BB Cream (een oogschaduw etc).

 

 

Review-Urban-Decay-Naked-Flushed-palette-in-Streak-bronzer-highlighter-en-blush-look-9

Ik kan wel een kleurtje gebruiken!

 

 

Review-Urban-Decay-Naked-Flushed-palette-in-Streak-bronzer-highlighter-en-blush-look-10

Jep me like!! Het effect is prachtig naturel. De pigmentatie van de blush valt me ook niet tegen op mijn wangen! Je hebt er weinig nodig voor een mooi naturel effect. Wil je iets meer? Geen probleem! De producten zijn niet echt poederig en daardoor heel makkelijk mooi op de bouwen.

 

 

Review-Urban-Decay-Naked-Flushed-palette-in-Streak-bronzer-highlighter-en-blush-look-11

Hierboven zie je het effect van dichterbij en zonder flits. Een mooie blos, een mooie glow en subtiele shape.

Review-Urban-Decay-Naked-Flushed-palette-in-Streak-bronzer-highlighter-en-blush-look-13

En zodra de zon erop schijnt dan zie je deze prachtige glans, ik hou ervan! Ik zei laatst al dat ik de laatste tijd dol op highlighter ben dus ik word hier blij van

  • Conclusie

Het Urban Decay Naked Flushed palette in Streak is een super handig palette! Zeker om mee te nemen op vakantie, lekker makkelijk zo alles in één. Streak bevat kleuren die bij veel ooglooks passen. De bronzer overtreft mijn geliefde The Body Shop Honey Bronze niet, vooral omdat hij van mij net iets donkerder mag. De blush en highlighter zijn nieuwe favorieten. Ik ben heel blij met dit handige palette!

Ik kocht dit palette voor €28,80 bij Beautybay.com.

Wat vind jij van dit palette?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.