Review Urban Decay Naked Smoky + Looks

Eindelijk is hij in Nederland verkrijgbaar: het Urban Decay Naked Smoky palette! Voor mijn verjaardag vroeg ik o.a. geld omdat dit palette op mijn lijstje staat. Ik ben namelijk dol op de Urban Decay paletten. Door alle Amerikaanse reviews was ik al heel benieuwd geworden. Vandaag vertel ik je wat ik van dit palette vind en laat ik twee looks zien die je ermee kunt maken.

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-1

Het palette zit verpakt in een mooi doosje met rook, het ziet er heel gaaf uit.

 

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-3

Op de achterkant zie je alvast een beetje wat voor kleuren je in dit palette kunt verwachten.. En niet alleen 12 oogschaduwkleuren maar ook nog een kwastje met 2 verschillende kanten.

 

 

 

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-4

En dan het palette.. Wow! Dit is toch wel de mooiste van de Naked paletten vind ik! Het doosje ziet er chic uit. Op de foto komt het misschien niet helemaal over maar de rook achter het glas (of eigenlijk plastic) geeft een heel gaaf effect.

 

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-5

Met fits zie je het idee iets beter.

 

 

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-6

Bij Ici ParisXL kreeg je er een gratis Urban Decay Eyeshadow Primer Potion bij, daar word ik dus heel blij van.

 

 

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-7

En er zit een kaart in met 4 verschillende looks die je met Urban Decay Smoky palette kunt maken. Dat is iets wat je vaak ziet bij de paletten van Too Faced maar bij Urban Decay heb ik het volgens mij nog niet gezien.

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-8

Het palette bevat 12 kleuren zowel mat als shimmer en een met een enorme glans/ glitter. Er zitten een aantal nude en bruintinten in en warme en koele grijze/ taupe kleuren. Heel veelzijdig!

 

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-9

Met flits begint schittert de glans je tegemoet.

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-11

De swatches stellen gelukkig ook absoluut niet teleur. Het pigment is zoals we van de Naked paletten gewend zijn weer erg goed. De ene oogschaduw is wel wat stroever dan de ander maar ik merk daar alleen wat van als ik ze met mijn vingers swatch, met een kwast werkt het prima!

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-12

De eerste look die ik maakte is lekker smoky. Ik gebruikte met name de kleuren Armor, Dagger en Password maar ook een beetje highlighter en de nude kleur.

 

 

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-13

De oogschaduw werkt erg fijn!

 

 

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-14

Het is een mooie look voor een avondje uit of voor in de herfst op een regenachtige dag!

 

 

 

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-15

Om de veelzijdigheid van dit palette te testen maakte ik ook een veel meer nude look met gouden en beige tinten. Hierbij hebruikte ik vooral High, Dirtysweet en Radar.

 

 

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look16

Dit is een look waar ik vaker overdag voor kies, lekker simpel en mooi glanzend.

Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-17 Review-Urban-Decay-Naked-Smoky-palette-swatches-look-18

 

Je kon het misschien al een beetje raden maar ik ben dol op dit palette! Wat een fijne kleuren en echt wat anders dan de vorige Naked paletten (duidelijk ook minder Naked qua kleuren..). Ik was een beetje bang dat dit een palette zou zijn wat je alleen maar voor avondjes uit zou kunnen gebruiken maar dat is niet waar. Je kunt er voldoende verschillende looks mee maken.

Het kost wel een lieve duit, namelijk €49,90. Het palette is verkrijgbaar bij IciParisXL.

Wat vind jij van dit palette?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.