Review – Urban Decay Naked Ultimate Basics palette

Ik heb bijna alle Naked paletten van Urban Decay, love them! Dus je zult begrijpen dat toen hun nieuwste Naked palette in de schappen verscheen kwam hij met stip op 1 binnen op mijn verlanglijstje. Het Naked Ultimate Basics palette is een palette met twaalf matte kleuren. Vandaag review ik dit palette!

 

 

De verpakking alleen al is echt prachtig en is in het echt, geloof me, nog mooier dan op de foto’s. Dit is dan ook echt bij far mijn favoriete verpakking van alle Naked paletten. Overigens vind ik het wel jammer dat hij als enige in de Naked-serie (dit klinkt twijfelachtig..) vierkant in plaats van langwerpig is. Maar goed met zo’n plaatje van een verpakking kan ik me daar best overheen zetten.

Zoals ik al zei zitten er twaalf matte kleuren in dit palette. Het mooie vind ik dat er zowel mooie koele kleuren als hele warme kleuren inzitten. En van licht tot donker.

Onder het motto “Save the best for last” beginnen we maar met het slechtste onderdeel uit dit palette: de kwast. Nou moet ik zeggen dat de kwasten uit vorige palette ook niet denderend waren maar dit exemplaar vind ik wel het minst. De “fluffy” kant is hard, wild en stug waardoor je er eigenlijk niks mee kunt. De andere kant (hieronder rechts) is wel ok. Je kunt er een lijntje smokey mee maken bijvoorbeeld. Dus voor de kwast hoef je het niet te doen. Voor de oogschaduw gelukkig wel!

Je moet goed kijken om het te kunnen zien maar hier zie je de bovenste zes kleuren uit het palette. De eerste kleur, Blow, is net iets lichter dan mijn eigen huid. De kleur daarnaast, Nudie, is exact mijn huidskleur en dus prachtig als basis in de arcadeboog. Commado, Tempted en Instinct zijn kleuren waar ik gek op bed. Ik gebruik ze als kleur in de arcadeboog over over mijn hele bewegende ooglid. Lethal gebruik ik als eyeliner alhoewel hier het pigment wat minder van is. De oogschaduw is precies zoals je van Urban Decay gewend bent: heel erg fijn! (op Lethal na)

Op de onderste rij zijn voornamelijk warme kleuren. Ook hier het pigment, op de donkerste kleur na, mooi! Extra bitter en Lockout zijn hier mijn favorieten.

Ik heb een look gemaakt met de bovenste rij kleuren en ik moet zeggen dat ik deze look inmiddels al heel vaak heb gedragen! Sven zegt lang niet altijd wat over mijn make-up maar als ik deze look draag zegt ie telkens dat hij het mooi vindt.

Ik ben erg blij met het Naked Ultimate Basics palette van Urban Decay. Zeker een aanrader en natuurlijk een musthave als je een soort Naked-paletten verzamelaar bent zoals ik.

Het Urban Decay Naked Ultimate Basics palette is te koop bij o.a. IciParisXL en kost €51,90.

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.