Review – W7 Hollywood Bronze & Glow palette (dupe!)

W7 is een budgetmerk dat altijd graag inspiratie uit duurdere make-upproducten haalt. Ik kan dat altijd wel waarderen, een goede dupe is tenslotte altijd welkom! Maar als de dupe niet goed is dan is het een beetje jammer. Vandaag review ik het W7 Hollywood Bronze & Glow palette wat een dupe van het Filmstar Bronze & Glow palette van Charlotte Tilbury palette schijnt te zijn. Of nou ja, schijnt, de naam lijkt er nogal op en ook het product ziet er nogal hetzelfde uit. Ik het het Filmstar Bronze & Glow palette van Charlotte Tilbury niet. Een echte vergelijking kan ik dus niet maken. Maar ik kan je wel laten weten wat ik van de budget variant van W7 vind!    Review-W7-Hollywood-Bronze-Glow-palette-dupe-Charlotte-Tilbury-Filmstar-bronze-glow-2

Het W7 Hollywood Bronze & Glow palette zit in een rosé gouden plastic verpakking. Uiteraard niet zo mooi als de verpakking van Charlotte Tilbury maar ik vind het prima. Door het plastic is het doosjes lekker licht en ik vind het altijd wel fijn als je het product direct kunt zien.

 

Review-W7-Hollywood-Bronze-Glow-palette-dupe-Charlotte-Tilbury-Filmstar-bronze-glow-3

Het patroontje in dit bronzer en highlighter duo lijkt dan weer wel verdacht veel op haar duurdere voorbeeld.

 

Review-W7-Hollywood-Bronze-Glow-palette-dupe-Charlotte-Tilbury-Filmstar-bronze-glow-4

Zo op het eerste gezicht ziet het er mooi uit! De bronzer is niet te oranje en de highlighter heeft een mooie champagnekleur, beide hebben een gouden glans.

Review-W7-Hollywood-Bronze-Glow-palette-dupe-Charlotte-Tilbury-Filmstar-bronze-glow-swatch-look-1

De glans zie je met flits, zoals hierboven te zien is, goed. Maar de bronzer glanst (gelukkig) duidelijk een stuk minder dan de highligher. Zonder flits, hieronder, is te zien dat de bronzer minder glanst. Beiden hebben een prima pigmentatie. De poeders zijn zacht en daardoor een klein beetje poederig maar werken prima.

 

Review-W7-Hollywood-Bronze-Glow-palette-dupe-Charlotte-Tilbury-Filmstar-bronze-glow-swatch-look-3

Ik kon niet wachten om het W7 Hollywood Bronze & Glow palette te testen!

 

Review-W7-Hollywood-Bronze-Glow-palette-dupe-Charlotte-Tilbury-Filmstar-bronze-glow-swatch-look-4

Hierboven heb ik de bronzer aangebracht, over mijn hele gezicht voor een beetje een sunkissed look. Op/ onder mijn wangen heb ik wat extra aangebracht. Het effect vind ik heel mooi, heel natuurlijk.

Review-W7-Hollywood-Bronze-Glow-palette-dupe-Charlotte-Tilbury-Filmstar-bronze-glow-swatch-look-5

Daarna breng ik op mijn jukbeenderen, mijn cupidoboogje en het puntje van mijn neus de champagnekleurige highlighter aan. Die zorgt voor een prachtige warme glow.

Review-W7-Hollywood-Bronze-Glow-palette-dupe-Charlotte-Tilbury-Filmstar-bronze-glow-swatch-look-6

Ik ben erg blij met het eindresultaat! Een mooie sunkissed look waardoor, nu ik naar de regen buiten staar, toch allemaal iets minder grauw voelt! Beide poeders werken snel en makkelijk en brengen mooi zacht aan.

Review-W7-Hollywood-Bronze-Glow-palette-dupe-Charlotte-Tilbury-Filmstar-bronze-glow-swatch-look-7

Het W7 Hollywood Bronze & Glow palette is in mijn everyday bakje terecht gekomen. Wat een fijn duo is dit! Mocht je op zoek zijn naar een fijn warm bronzer highlighter duo dan kan ik je dit palette zeker aanraden. Als ik de foto’s van het duurdere Filmstar Bronze & Glow duo bekijk vind ik dit een mooie dupe, de glans is iets minder intens en het poeder wat minder poederig maar dat lijken dan ook de grootste verschillen. Hoe dan ook is het een fijn product met een heel fijn prijsje!

Het W7 Hollywood Bronze & Glow palette is o.a. te koop bij de OP=OP voordeelshop of online bij makeupmusthaves.com en kost tussen de €4,99 en €5,99. En gewoon omdat het kan even ter vergelijking het Filmstar Bronze & Glow palette kost €65.

Wat is jou favoriete dupe?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.