Review W7 Naked Nudes Palette

Van de week ontdekte ik een nieuw W7 palette namelijk het W7 Naked Nudes Eyeshadow palette. Ik vond het bij bol.com en besloot het direct te bestellen van een cadeaukaart die ik nog had liggen (dank je Ruud :)!)

Je kent waarschijnlijk de bekende palette van W7 zoals In the buff en In the nude, duidelijke dupes van de Urban Decay Naked palette. Dit is geen overduidelijke dupe, maar dat hij geïnspireerd is op het Naked The Basics palette van Urban Decay dat moet haast wel.Natuurlijk wilde ik het palette zo snel mogelijk testen en reviewen! Vandaag dus de review en een look die ik met het palette maakte.

  • Verpakking

De verpakking is simpel: een zwart doosje met een plastic raampje voorop. Ondanks dat het een simpele basis verpakking is vind ik hem prima. Je ziet direct de kleuren die erin zitten en dat vind ik wel prettig.

 

Review-W7-naked-nudes-eyeshadow-palette-1

  • De oogschaduw

Review-W7-naked-nudes-eyeshadow-palette-4

Zoals de naam al doet vermoeden zitten er in dit palette nude-tinten. Dit keer niet van licht naar donker maar een beetje door elkaar. Links de donkerste kleur, helaas niet mat maar met een zilveren glans is deze donkere taupe kleur wel erg mooi voor in de arcadeboog. Daarnaast een lichtgrijze/taupe kleur met een beetje shimmer die je bijvoorbeeld kunt gebruiken op het bewegende ooglid of als highlighter. De witte kleur is perfect als highlighter, zeker in de binnenste ooghoeken. De laatste beige/perzikkleur kun je net zoals de lichtgrijze/taupe kleur op verschillende manieren gebruiken. Ik ben benieuwd naar de swatches!

 

 

Review-W7-naked-nudes-eyeshadow-palette-2

De W7 palette die ik al ken hebben een geweldige pigmentatie dus mijn verwachtingen waren hooggespannen. Helaas viel de pigmentatie me enigszins tegen. Niet slecht, maar ook niet wat ik van W7 gewend ben.

 

Review-W7-naked-nudes-eyeshadow-palette-5

De donkere kleur is prachtig en de lichtere kleuren zijn mooi maar niet mega gepigmenteerd. De glans vind ik wel erg mooi! Niet teveel en niet te weinig.

 

 

 

 

 

Review-W7-naked-nudes-eyeshadow-palette-7

  • Look

Natuurlijk heb ik een look gemaakt om te kijken hoe de oogschaduw in gebruik is. Ik heb alle kleuren gebruikt. Als eerste de witte kleur in mijn ooghoek en op mijn wenkbrauwbot. De meest rechtse kleur heb ik vervolgens over mijn hele bewegende ooglid aangebracht. Daarna heb ik de buitenste helft van mijn bewegende ooglid extra aangezet met de lichtgrijze/taupe kleur. De donkerste kleur heb ik gebruikt in mijn arcadeboog en als eyeliner zowel bij mijn bovenste als onderste wimperrand.

Review-W7-naked-nudes-eyeshadow-palette-9

Ja! Hier hou ik van! Een simpele maar mooie nude-look!

 

 

Review-W7-naked-nudes-eyeshadow-palette-10

Op mijn ogen vind ik het effect veel mooier dan bij de swatches. Wel moet ik zeggen dat de oogschaduw wat poederig is en dat, door het beetje tekort aan pigment, je een beetje geduld nodig hebt bij het aanbrengen. Ondanks dat weet ik zeker dat ik het palette vaker ga gebruiken.

 

 

Review-W7-naked-nudes-eyeshadow-palette-11

De oogschaduw is mooi zacht van structuur en ik ben dol op de glans.

Conclusie

Het W7 Naked Nudes eyeshadow palette is niet het beste palette van W7. Toch is het een fijn budget palette als je houdt van een simpele naturel look met glans. Ik denk dat het heel persoonlijk is of je dit palette kunt waarderen of niet. Het palette kost bij Bol.com €6,95. De W7 palette zijn ook weleens bij bijvoorbeeld de Op=Op Voordeelshop te vinden en ik denk dat hij daar goedkoper is. Ik heb geen idee of ze daar nu zij maar mocht jij dit palette ergens anders hebben gespot laat het dan vooral weten in de comments!

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.