Review: W7 Tights in a Tin

Witte benen zijn zeg maar niet echt mijn ding, doe mij maar eindeloze en prachtige zongebruinde benen. Goed, dat eindeloze kan ik vergeten, dat zongebruinde ook, maar toch probeer ik het effect van bruine benen altijd te bereiken met zelfbruiner. Maar soms heb je onverwachts een feestje waarbij je blote benen onder een jurkje uitkomen of het is spontaan heerlijk weer en je wilt een kort broekje aan. Met mijn witte benen vind ik dat niet zo mooi om een of andere reden. Toen ik laatst bij de Big Bazar liep zag ik een interessante spuitbusje staan: W7 Tights in Tin. Vandaag review ik dit product!

  • Verpakking

De verpakking ziet eruit als een zelfbruiner. Goudbruin met een zwarte dop. Het ziet er enigszins goedkoop uit, niet echt een beauty voor in je stash, maar ach!

Review-W7-tights-in-a-tin-medium-glow-snel-bruine-mooie-benen-2

Ik heb de kleur Medium Glow gekozen, er waren veel verschillende kleuren maar ik snapte niet echt wat de volgorde van licht naar donker was dus ik heb maar op gevoel gekozen.

Review-W7-tights-in-a-tin-medium-glow-snel-bruine-mooie-benen-1

  • De Test

Op de verpakking staat dat je het product op schone droge benen moet sprayen en dan uit moet smeren. Vervolgens laat je de benen één minuut drogen en dan geeft het niet meer af. Met water en zeep kun je de spray eenvoudig van je benen afspoelen. Ik ben benieuwd.

Eerst maar eens mijn benen in al hun witte glorie showen. Geen zelfbruiner, niks. Meh..

Review-W7-tights-in-a-tin-medium-glow-snel-bruine-mooie-benen-3

In de douche breng ik de spray op mijn benen aan. Het ziet er een beetje uit als vloeibare foundation. Interessant. Het product met inderdaad makkelijk aan te brengen en smeert goed uit. En wat een verschil! Hieronder heb ik mijn rechterbeen gedaan en de linker nog niet. Wow!

Review-W7-tights-in-a-tin-medium-glow-snel-bruine-mooie-benen-4

Ik vind het effect heel mooi en natuurlijk (gelukkig de juiste kleur gekozen!). Tijd om ook mijn andere been in te smeren.

Review-W7-tights-in-a-tin-medium-glow-snel-bruine-mooie-benen-5

 

Love it! Het effect vind ik echt super.

  • Conclusie

Ok, het effect is super, mooie egale natuurlijk ogende bruine benen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat de spray niet binnen één minuut droog is. En hij geeft ook nog wel wat af. Maar voor een festival of een feestje (waarbij je niet op witte stoelen of banken gaat zitten) vind ik het fantastisch spul. Ik heb al een nieuwe spray gekocht, want ik vind het super handig. En de spray kost slechts €2,49!

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.