Review Wet ’n Wild eye shadow trio in Walking On Eggshells

In Amerika kocht ik een hoop beautyproducten en vooral veel oogschaduwpaletten. Zo ook dit leuke eye shadow trio van Wet ’n Wild: Walking On Eggshells. Op eieren moeten lopen is niet leuk, is dit oogschaduw trio dat wel? Vandaag review ik dit palette!

  • Verpakking

De verpakking van het Wet ’n Wild trio is zoals ik dat van budgetmerken verwacht: simpel, plastic en zwart. Prima maar niet bijzonder. Het formaat van het palette vind ik fijn. Wat ik leuk vind aan de oogschaduw van Wet ’n Wild is dat ze in de oogschaduw zetten waar je het voor kunt gebruiken, browbone voor het wenkbrauwbot, crease voor in de arcadeboog enzovoort. Lekker makkelijk, zeker ook voor de beginnende beauty-lover.

Wet-wild-eyeshadow-palette-380-walking-on-eggshells-review-swatch-look-1

In de verpakking zitten ook twee kwasten, dat is natuurlijk bijzonder vriendelijk maar de kwaliteit van dit soort kwastjes valt vaak tegen, zo ook bij deze twee.

Wet-wild-eyeshadow-palette-380-walking-on-eggshells-review-swatch-look-2

  • De oogschaduw

Het palette bevat drie kleuren oogschaduw waarmee je een totale ooglook kunt maken, heel handig dus.

Wet-wild-eyeshadow-palette-380-walking-on-eggshells-review-swatch-look-4

Alle drie de kleuren bevatten glans, dat vind ik mooi. Wel had ik de “crease” kleur liever mat gezien. In de arcadeboog wil je tenslotte een schaduw creëren.

Wet-wild-eyeshadow-palette-380-walking-on-eggshells-review-swatch-look-5

De kleuren zijn geïnspireerd op eieren, dat klinkt natuurlijk een beetje gek maar het zijn dus wel mooie neutrale kleuren. De “browbone” kleur is een offwhite, champagnekleurig met een mooie glans. De “crease” kleur is een basis bruine kleur met een beetje glans, gelukkig niet teveel. De laatste kleur voor op het bewegende ooglid is lichtroze, dat herken ik niet echt van eieren maar het is een mooie lichtroze kleur met een prachtige glans.

Wet-wild-eyeshadow-palette-380-walking-on-eggshells-review-swatch-look-6

 

De pigmentatie van de budget trio valt me niet tegen, vooral de lichte kleuren zijn goed gepigmenteerd. De bruine kleur iets minder maar er is goed mee te werken. Ook de structuur is fijn, zacht zonder fall out.

  • Look

De look die ik heb gemaakt is precies zoals het palette voorschrijft, alle kleuren op de “juiste”plekken. Heel veel kun je dan ook niet variëren met dit palette. Het enige wat ik extra heb gedaan is de bruine kleur nog aanzetten als een eyeliner langs mijn wimperrand. De oogschaduw brengt makkelijk en mooi gelijkmatig aan. De kleuren zijn prima te vervagen of juist heftiger te maken.

Wet-wild-eyeshadow-palette-380-walking-on-eggshells-review-swatch-look-9

Ik hou erg van ooglooks met dit soort kleuren. Het voordeel is ook dat dit palette bij elke oogkleur mooi zal staan.

Wet-wild-eyeshadow-palette-380-walking-on-eggshells-review-swatch-look-10

Hier zie je het resultaat nog van dichterbij. Een mooie zachte bijna elfachtige look die erg draagbaar is.

Wet-wild-eyeshadow-palette-380-walking-on-eggshells-review-swatch-look-11

 

  • Conclusie

Ik vind het Wet ’n Wild Walking On Eggshells eye shadow trio een fijn basis palette. Zeker als je net begint met make-up is dit palette handig. Maar ook voor beautylovers die al jaren make-up gebruiken is dit een fijn palette, bijvoorbeeld voor je snelle dagelijkse look of wanneer je op vakantie gaat. Verwacht geen wonderen van dit palette maar het doet zeker wat het moet doen. Voor een fijn prijsje! Dit trio kost in Nederland (ik kocht het in Amerika) zo’n €5,95 bijvoorbeeld bij de shop van Misslipgloss.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.