Review – Youngblood Illuminate Palette

Het Youngblood Illuminate palette is een palette met zes crème highlighters, van blush tot bronzer. Vandaag review ik deze enorme portie glans dat laatst in mijn brievenbus verscheen. Op de site staat: Strobe, Light, Glow. Dat klinkt al goed. Volgens Youngblood is dit palette ideaal voor een simpele, stralende look. Geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.

review-youngblood-illuminate-highlighter-palette-1

Youngblood is een merk met minerale make-up. Ik vind de verpakkingen van Youngblood altijd heel chic ogen. Het zwarte leer (look?) doosje met daarin “Youngblood” gedrukt voelt luxe aan. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud.

review-youngblood-illuminate-highlighter-palette-3

Kijk nou wat een plaatje! Alsof je er zo je tanden in kunt zetten. Van links naar rechts zie je een koele roze glow, een parelkleurige highlighter en een bijna huidskleurige highlighter. Op de onderste rij ook een natuurlijke highlighter, een mooie gouden, bronze glow en als laatste een perzikkleurige blushkleur.

review-youngblood-illuminate-highlighter-palette-12

review-youngblood-illuminate-highlighter-palette-4

De crème highlighters hebben een mooi pigment en de textuur is heerlijk. Een hele zachte bijna vloeibare crème die op de huid bijna poeder wordt en dus niet plakkerig aanvoelt.

review-youngblood-illuminate-highlighter-palette-5

Met flits zie je de prachtige glans. Geen losse glitters maar een hele mooie glow. Ook niet zo een waar je een zonnebril bij op moet, maar juist mooi natuurlijk.

review-youngblood-illuminate-highlighter-palette-6

Bovenstaande foto van mijn gezicht met alleen de basis (foundation en concealer) is niet heel scherp, sorry daarvoor!

review-youngblood-illuminate-highlighter-palette-8

En nu met wat glow. Ik bracht de kleur linksonder aan als highlighter op mijn jukbeenderen, mijn neus en cupidoboog. Op mijn wangen gebruikte ik de kleur linksboven als blush. De bronze kleur heb ik heel subtiel aangebracht op de plekken waar je normaal kleurt door de zon. Maar dat niet alleen, de bronze kleur bracht ik ook aan in mijn arcadeboog. Op mijn bewegende ooglid bracht ik de kleur die linksboven in het palette zit aan. In mijn binnenste ooghoek de witte kleur.

review-youngblood-illuminate-highlighter-palette-9

Zoals je kunt zien is het effect heel natuurlijk. Niet meteen discobal maar subtiel. Ben je van de mega glanzende highlighters dan vind je dit misschien te subtiel maar ik hou er wel van. Naar mijn werk draag ik bijvoorbeeld graag een iets subtielere glans.

review-youngblood-illuminate-highlighter-palette-11

Hierboven nog even het effect met flits. Ik vind het effect erg mooi en ben dus ook heel blij met het Youngblood Illuminate palette.

Het palette is wel prijzig namelijk €69.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.