Review – Zoeva Cocoa Blend palette

Het Zoeva Cocoa Blend palette stond alweer een hele tijd op mijn verlanglijstje. Maar iets van Zoeva bestellen is altijd een beetje een gedoe vind ik. Totdat ik ontdekte dat Douglas tegenwoordig online Zoeva verkoopt! Ik heb me ingehouden en alleen het Zoeva Cocoa Blend palette aangeschaft. Vandaag review ik dit palette.

Review-Zoeva-Cocoa-Blend-oogschaduw-palette-swatch-look-1

Het palette zit in een mooie taupe met gouden verpakking. Ik hou hier wel van! De verpakking is wel van karton dus verder niet heel spectaculair maar door het goud met taupe heeft het toch een luxe uitstraling. En een voordeel van karton is dat het lekker licht is! Het lijkt bijna een reep chocola vanwege de kleuren, vorm en dat hij zo dun en licht is.

Review-Zoeva-Cocoa-Blend-oogschaduw-palette-swatch-look-2

In het doosje zitten 10 oogschaduwkleuren: Bitter Start, Sweeter End, Warm Notes, Subtle Blend, Beans Are White, Pure Ganache, Substitute For Love, Freshly Toasted, Infusion en Delicate Acidity. Er zit geen spiegeltje of kwastje in. Ik vind dat prima, neemt alleen maar ruimte in en ik gebruik ze toch niet.

 

 

Review-Zoeva-Cocoa-Blend-oogschaduw-palette-swatch-look-3

Dan de kleuren met flits, gewoon omdat het er zo mooi uitziet!

 

Review-Zoeva-Cocoa-Blend-oogschaduw-palette-swatch-look-4

Er zitten allemaal warme kleuren in die prachtig zijn voor de herfst en winter. Zowel matte als glanzende kleuren.

 

Review-Zoeva-Cocoa-Blend-oogschaduw-palette-swatch-look-5 Hierboven zie je de kleuren zonder en hieronder met flits. Het pigment is zoals je ziet prima. Vooral de structuur van de oogschaduw vind ik heel fijn. Heel zacht maar niet te poederig. Review-Zoeva-Cocoa-Blend-oogschaduw-palette-swatch-look-7

Mijn oog valt vooral op de kleuren Warm Notes, Subtle Blend en Pure Ganache. Ik kan niet wachten om hier een look mee te maken!

Review-Zoeva-Cocoa-Blend-oogschaduw-palette-swatch-look-10

Bitter Start gebruik ik als basis kleur over mijn hele bewegende ooglid en tot aan mijn wenkbrauwbot. Daarna breng ik Pure Ganache op het binnenste deel van mijn bewegende ooglid aan, in het midden ga ik voor de kleur Subtle Blend en op het buitenste gedeelte kies ik voor Warm Notes. Vervolgens gaat Substitute For Love in mijn arcadeboog en een klein beetje Sweeter End in mijn ooghoek. Op mijn onderste wimperrand komen Pure Ganache en Warm Notes. Tensltte breng ik langs het buitenste deel van mijn bovenste wimperrand nog een beetje Beans are White aan als eyeliner.

 

Review-Zoeva-Cocoa-Blend-oogschaduw-palette-swatch-look-8   Review-Zoeva-Cocoa-Blend-oogschaduw-palette-swatch-look-11 Review-Zoeva-Cocoa-Blend-oogschaduw-palette-swatch-look-12

De oogschaduw werkt heel prettig. De kleuren komen prachtig uit op mijn ogen en blenden heel makkelijk.

 

Review-Zoeva-Cocoa-Blend-oogschaduw-palette-swatch-look-13 Review-Zoeva-Cocoa-Blend-oogschaduw-palette-swatch-look-15

Ik ben heel blij met dit palette en weet zeker dat ik er veel plezier van ga hebben deze herfst! En nu ben ik ook benieuwd naar de andere paletten van Zoeva 🙂 Tja..

Het palette kost €17,50 op de site van Zoeva en €18,95 bij Douglas.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.