Rimmel Lasting Finish Matte Lipstick by Kate Moss 105

Als het over matte lipstick gaat hoorde ik al erg vaak de Kate Moss lipsticks van Rimmel voorbij komen. Ik was benieuwd en kocht de Rimmel Lasting Finish Matte Lipstick by Kate Moss in de kleur 105. Tijd om te testen!

Rimmel-Kate-Moss-Lipstick-105-1 Rimmel-Kate-Moss-Lipstick-105-2

De strakke matte huls vind ik mooi. De lipstick is donkerroze, een vrij natuurlijke kleur.

Rimmel-Kate-Moss-Lipstick-105-3

Met flits zie je toch een klein glansje.

Hieronder zie je de swatch met en zonder flits. De kleur is mooi, redelijk mat maar niet super mat. Ik vind het een beetje kleur van een gezonde blos op de wangen.

Rimmel-Kate-Moss-Lipstick-105--met-flits-6Rimmel-Kate-Moss-Lipstick-105-5

Lipsticks fotograferen vind ik altijd zo lastig! Het haalt me zeg maar niet echt op als ik niet lach op een foto, maar als ik lach verdwijnt mijn bovenlip, wat weer niet handig is als je lipstick wilt laten zien.. Grr! Een beetje van beide dan maar.

Rimmel-Kate-Moss-Lipstick-105-6Rimmel-Kate-Moss-Lipstick-105-7

Deze foto’s zijn zonder flits. Ik moet zeggen dat de kleur op deze full face foto veel donkerder (en roder) lijkt dan hij is. Zoals je ziet is de kleur mat maar niet “ongezond” mat. De kleur blijft levendig ofzo. Ik vind het lastig uit te leggen, maar ik vind het effect mooi.

Rimmel-Kate-Moss-Lipstick-105--met-flits-7 Rimmel-Kate-Moss-Lipstick-105--met-flits-8

Met flits lijkt de kleur hier juist weer wat meer oranje. In het echt is het ongeveer de kleur van mijn lippen maar dan net iets donkerder. Hij is dan ook ideaal voor iedere dag en geeft mijn lippen net dat beetje extra kleur. Omdat de kleur vrij natuurlijk is kun je hem prima even snel bijwerken door de dag heen, want de kleur kan een koekje overleven maar een lunch niet. Niet super long lastig dus maar ach! Voor €9,49 vind ik het een fijne, bijna matte lipstick die je makkelijk kunt combineren en de meeste mensen wel zal staan.

Heb jij een favoriete Rimmel lipstick by Kate Moss?

Liefs,

Carien

En dit zijn de foto’s met flits.

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Hoi Carien, dit is by far mijn favoriete kleur ooit. Alleen niet meer te verkrijgen. Weet jij welke lippenstift hierop lijkt? Mocht je het weten, wil je me mailen? Alvast bedankt! Groetjes, Melanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.