Roomtour – De babykamer

Ja eindelijk is het dan zo ver! De roomtour van de babykamer! Deze video nam ik op toen ik 38 weken zwanger was en behoorlijk buiten adem, just so you know. We hebben een kleine maar fijne babykamer voor ons dochtertje gemaakt en vandaag laat ik je hem zien! De babykamer is wit met grijs met roze en gouden accenten. We houden van een strakke, moderne inrichting maar wilden dat de babykamer ook knus en gezellig was. Hij is dus vrij rustig, maar toch ook lief en vrolijk. Ook laat ik je zien waar onze kleine meid de eerste tijd gaat slapen, namelijk bij ons op de slaapkamer. Daar staat bijvoorbeeld haar wiegje. Van Veneta.com mochten wij gordijnen uitzoeken zodat het wat donkerder op onze slaapkamer zou worden en ons kleine meisje daar lekker kan slapen! Onder de video heb ik van zoveel mogelijk van de genoemde producten linkjes gezet!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Genoemde producten babykamer:

Genoemde producten onze slaapkamer:

Liefs,

Carien

De prachtige gordijnen van Veneta.com heb ik gekregen. De super fijne producten van Koeka heb ik gekregen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.