Shoplog Amerika – Sephora en drugstore

Eens in de zoveel tijd mag ik een Sephora bestelling doen omdat ik iemand ken die regelmatig naar Amerika gaat en zo lief is om dan een Sephora-bestelling voor me mee te nemen. Dit heb ik mezelf extra verwend met onder andere een palette van Stila en iets van Hourglass! In de shoplog van vandaag laat ik je mijn aankopen zien! Oh en ik kocht ook mijn favoriete concealer én mijn favoriete droogshampoo van de drugstore!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!
Wat zou jij graag willen kopen bij Sephora?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.