Shoplog Big Bazar en Etos oa Maybelline

Ok ik geef het toe: ik ben een ontzettende Hollander.. koopjes zijn mijn ding! Als iets in de aanbieding is dan vind ik het direct interessanter. Waarom de ‘normale’ prijs betalen als het ook goedkoper kan? Kortom: ik kom bijvoorbeeld graag bij de Big Bazar. En deze keer had ik een speciale missie. Mijn lievelingsmascara (Maybelline Define-a-Lash) stond namelijk in de folder. En die wordt niet meer verkocht in Nederland dus ik sprong op mijn fiets. Helaas is die missie niet geslaagd. Toch kwam ik nog wat andere leuke dingen tegen dus tijd voor een (mini) shoplog!

Zijn jullie ook koopjesjagers:)?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.