Shoplog – National Glamour Day

Steevast staat National Glamour Day in mijn agenda. Dan ga ik altijd met mijn moeder shoppen. Maar de vorige keer was ik ziek en de keer daarvoor hoog zwanger. En ook dit keer leek het er even op dat ik niet kon gaan want ik had buikgriep. Gelukkig besloot mijn lijf net op tijd weer op te knappen. Mijn moeder en ik konden dus toch gaan shoppen! Uiteindelijk moest ik het nog wel een beetje rustig aan doen want ik was nog niet helemaal de oude maar toch heb ik leuke dingen geshopt. Vandaag deel ik ze met je!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Heb jij geshopt met National Glamour Day?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.