Shoplog Primark, Bershka en Pull & Bear oktober 2014

Afgelopen weekend gingen Sven en ik een weekendje naar Rotterdam. Heerlijk even uitrusten, lekker eten en natuurlijk ook shoppen! We gingen naar Primark, Bershka en Pull & Bear. In de shoplog van vandaag laat ik je mijn aankopen zien. Ik kocht onder andere 2 (!) herfst/ winterjassen, shirtjes en een broek. Ik laat je natuurlijk ook even zien hoe mijn aankopen staan als ik ze aan heb.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Oh, en wat betreft de hoed, gewoon dragen 😉 Ik woon ook in Utrecht en heb ook wel eens bekijks als ik iets bijzonders aantrek, maar just don’t care 🙂 Wat mij betreft mag het straatbeeld in Utrecht wel wat meer fashionable worden!

  2. Misschien een idee om voor kwaliteit te gaan in plaats van voor kwantiteit. Het valt me op dat je voornamelijk kiest voor kleding gemaakt door kleine kindertjes. Jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.