Shoplog Primark en Dolcis

Eens in de zoveel tijd reis ik af naar een Primark, daar kan ik me oprecht op verheugen haha! Laatst was het weer zo ver. En eerlijk ik eerlijk: het is voor mij dan onmogelijk om met lege handen uit de Primark te komen! Een hoop leuke dingen gekocht dus bij deze een shoplog!

Shoplog-Primark-en-Dolcis

Wat is jullie favoriete Primark? Ik ben heel benieuwd naar die in Almere!
Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Super leuke spulletjes! vooral de tas vind ik echt gaaf.
    En de primark in Almere is echt groot vergeleken met de primark in Rotterdam.

    Liefs,

    Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.