Shoplog Primark juli 2015

Laatst waren Sven en ik in de Primark omdat we de tip kregen dat daar leuke babykleding was. Natuurlijk kwam ik (ook voor mezelf) niet met lege handen thuis. Vandaag laat ik je mijn aankopen en die voor de kleine baby zien!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Hey Carien!
    Ik vind je filmpjes zo leuk! Ik ben op je site terecht gekomen doordat je eens een reactie plaatste waar ik op klikte op 2wmn, en ben blijven plakken op je site. Volg je nu een aantal weken en vind het heel erg leuk om jou en je zwangerschap te volgen. Al ben ik zelf pas 20 en nog lang niet aan baby’s toe, toch superleuk om te zien :).
    Veel liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.