Shoplog – Sale juli 2016

Shoppen, ik hou er zo van! Maar sinds onze lieve kleine Nils er is shop ik niet meer zo vaak. Ook de uitverkoop zit niet meer helemaal in mijn systeem. Maar afgelopen woensdag had ik een momentje voor mezelf en besloot ik even te gaan shoppen, groot voordeel: het was sale! Ik ben al tijden op zoek naar een fijn kort spijkerbroekje. En dus ging ik, door tips van anderen naar de New Yorker en The Sting waar ik normaal bijna nooit winkel. En ik dook ook nog even de Zara in. Kortom: een heerlijke grote sale shoplog vandaag!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!
Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.