Shoplog Sale – juli 2017

Als de sale begint dan kan ik het niet laten om flink te shoppen! Tegenwoordig doe ik dat online, dat is net wat makkelijker te combineren met Nils. Dan bestel ik van alles wat ik leuk vind en hoop ik maar dat het past 🙂 Ik shopte deze sale bij Zara, Pull & Beat en Stradivarius. Het leek me leuk om jullie mee te nemen mijn persoonlijke paskamer – mijn slaapkamer dus- in! Dan kun je mijn eerste reactie op de kleding zien en wat ik wel en niet hou. Het is een hoop dus laten we maar snel beginnen!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.