Sleek Oh So Special Palette

Ik wilde al heel lang een nieuw Sleek palette. Het Sleek Storm palette heb ik al een tijdje en vind ik een ontzettend fijn palette. Mijn eerste Sleek palette bestelde ik in de MissLipgloss shop. En daar ging ik dus ook op jacht naar een nieuwe. Na lang getwijfel (ik wil ze allemaal:)) koos ik het Sleek Oh So Special palette.

Sleek-oh-so-special-palette-1 Sleek-oh-so-special-palette-2

De verpakkingen van Sleek zijn strak, mat zwart en stevig, ik hou er wel van. Het enige minpuntje: van de buitenkant kun je niet zien welk palette je in handen hebt.

Sleek-oh-so-special-palette-3

Nog een ander klein minpuntje. De namen staan niet op de verpakking. Je krijgt er een plasticje bij wat je over de oogschaduw heen kunt leggen en daar staan de namen op. Voor de meeste mensen maakt dit waarschijnlijk niet uit maar voor de bloggers onder ons is dat vrij onhandig.

Sleek-oh-so-special-palette-4

Maar dan de twaalf oogschaduwen zelf.. So pretty!! Zoals je kunt zien zitten er vijf glanzende kleuren in de overige kleuren zijn mat. Ik vind het altijd fijn als er zowel matte als glanzende kleuren in een palette zitten. Tijd voor de swatches!

Sleek-oh-so-special-palette-12

Met het pigment is niks mis. Vooral de donkere kleuren hebben veel pigment. Ook de structuur is erg fijn.

Bow is een lichtcremekleurige matte kleur die je mooi in de ooghoeken en op het wenkbrauwbot kunt aanbrengen als highlighter. Organza is een lichtroze kleur met een zilveren glans. Ribbon is een flamengokleurige matte oogschaduw. Gift basket is een hazelnootbruine kleur met glans. Glitz hele donkerblauw/grijspaarse kleur en doet me denken aan een van de kleuren uit het Sleek Storm palette. De laatste kleur van de bovenste rij het Celebrate en is wat mij betreft de meest bijzondere kleur uit deze rij. Het is een donkerrode/aubergineachtige kleur met een mooie glans.

Sleek-oh-so-special-palette-13

De onderste rij bevat vooral matte oogschaduw. Pamper lijkt op Ribbon maar is iets lichterroze. En dan Gateau, wat een bijzonder kleur is dat. Op de foto komt totaal niet over hoe bijzonder deze kleur is. Ik zal het proberen uit te leggen. Je kijkt naar de kleur en je denkt: roze/lila. Maar door de gouden glans wordt het heel bijzonder. Het doet me denken aan iets van een Disney prinses, maar ik kom er niet op! Weet jij wie ik bedoe? Dan The Mail, een lichtbruinen matte kleur die naar okergeel neigt. Daarnaast zie je Boxed, een matte donkerbruine kleur. En dan de ontzettend gepigmenteerde kleur Wrapped up, een warme donkerbruine kleur. En als laatste Noir, de naam zegt het al: zwart.

De eerste look die ik maakte met dit palette was vrij basic. The mail op mijn bewegend ooglid, Boxed in mijn crease en in de outer “V” een beetje Wrapped up. Bow gebruikte ik als highlighter.

Sleek-oh-so-special-palette-look-1

 

Voor de tweede look gebruikte ik natuurlijk Gateau. Die bracht ik aan op mijn bewegend ooglid. In mijn crease bracht ik een klein beetje Wrapped up aan. Vooral niet teveel want hij is, zoals ik al zei, echt ontzettend gepigementeerd. Wederom gebruikte ik Bow als highlighter.

Sleek-oh-so-special-palette-11ย ย Sleek-oh-so-special-palette-look-2

Ik ben blij met dit Sleek Oh So Special palette. Voorย โ‚ฌ9,45 heb je twaalf oogschaduwen die niet heel standaard zijn en waarmee je zowel een natuurlijk als een wat heftigere look kunt maken.

Wat vind jij van dit palette? En heb je zelf een Sleek palette?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.