Style like.. Miranda Kerr

Vandaag een nieuw soort artikel! Ik heb al vaker een Celebrity Inspired make-up tutorial gedaan, dat vind ik altijd ontzettend leuk om te doen! Maar ook als het om leuke outfits gaat laat ik me vaak inspireren door de sterren. Vandaag voor het eerst een “Style like..” dit keer in de stijl van Miranda Kerr. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Je kent Miranda Kerr, het prachtige Australische model waarschijnlijk wel als Victoria’s Secret Angel. Ik vind haar stijl geweldig en daarom laat ik me vandaag door haar outfits inspireren.

celebrity style outfit 3 Miranda Kerr dressy zwarte blazer pimkie witte blouse H&M zwarte broek bershka en schoenen van haren

De eerste outfit is netjes en heel geschikt voor als je bijvoorbeeld naar je werk gaat. Ik draag een zwart colbertje van Pimkie. Door de mouwen op te stropen wordt de outfit wat stoerder en meer casual. Daaronder draag ik een witte blouse van H&M. De blouse heb ik in mijn zwarte skinny jeans van Bershka gedaan. Je zou misschien pumps onder deze outfit verwachten maar Miranda Kerr heeft gekozen voor zwarte suède enkellaarsjes. De mijne zijn van Van Haren en lopen ontzettend lekker.

celebrity style outfit 2 Miranda Kerr jeans blouse leopard print slip ons oversized jacket

De tweede outfit is casual en veel stoerder dan de vorige outfit. Ik hou ervan! Ze draagt een lichtblauwe beetje oversized spijkerblouse. De spijkerblouse die ik draag ik van Bershka is niet oversized, maar getailleerd. Door hem in je broek te dragen zie je zelfs bij een wijdvallende blouse nog de contouren van je lichaam. Daaronder een donkerblauwe skinny jeans, mijne is van Bershka. Over de blouse draagt Miranda Kerr een geweldige oversized jas waar ik jaloers op ben. Om toch het stoere effect te krijgen daar ik een grof gebreid vest met leren details over de blouse. Het vest is van Primark. De loafers met luipaard print heb ik vervangen door slip-ons met luipaard print. Je hoeft dus niet exact dezelfde items te hebben om hetzelfde effect in een outfit te bereiken.

 

celebrity style outfit 3 Miranda Kerr stoer black blazer zwart leather shorts leer boots primark bershka H&M

 

De laatste outfit is er eentje die ik zelf graag draag. Outfit 3 vind ik stoer en vrouwelijk tegelijk. De blauwgroene top met leren details is van Primark. Het colbertje van Miranda Kerr is mooi en simpel. Ik had hier dus ook kunnen kiezen voor het colbertje van outfit 1, toch vond ik het wel leuk om iets meer met de leren details te doen en dus koos ik voor dit colbertje met leren mouwen van H&M. Zoals je misschien wel weet ben ik dol op mijn leren shorts van Bershka, ik vond het daarom ook extra leuk om me door deze outfit te laten inspireren. Tenslotte draagt zij hele stoere laarsjes met puntneuzen en zilveren gespjes. Mijn laarsjes hebben ook die zilveren details.

Dit was mijn eerste Style Like.. Ik vond het heel leuk om me te laten inspireren door Miranda Kerr en ik heb er weer een paar nieuwe combi’s bij in mijn kledingkast.

Zou je vaker een Style Like.. artikel willen zien? 

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.