Tag: My Life In 20 Questions

Ik had weer eens zin om een tag te doen. Na wat googlen ontdekte ik de My Life In 20 Questions Tag. Dat leek me een leuke dus vandaag ga ik 20 vragen over mijn leven beantwoorden. Wat is mijn droombaan? Mijn favoriete theesmaak? Favo seizoen? Vandaag geef ik daar antwoord op!

DSCN2073

Favoriete kleur

Mijn lievelingskleur is roze. Maar in mijn huis ben ik vooral van wit en grijs (en tegenwoordig ook koper!)

Favoriete getal

2 en 5, geen idee waarom!

Droombaan

Dat vind ik heel lastig.. Het liefst iets met mode en beauty omdat ik daar gek op ben! Dus mijn blog is nu in ieder geval een geweldige bijbaan! Dat wil niet zeggen dat ik mijn “gewone” baan niet leuk vind. Alleen mijn passies zijn mode en beauty dus daar doe ik het liefst wat mee.

Waar zie je jezelf wonen?

Ik woon al in een droomhuis, een prachtig loft appartement. Ik woon hier met Sven en Mittens en I love it. Ik heb trouwens heel lang geleden een roomtour/ housetour opgenomen (klik hier als je die wilt zien).

Favoriete manier van reizen

Ik vind vliegen heel leuk, of misschien vooral op vliegvelden zijn. En lange vluchten vind ik ook wel iets hebben. En dan reis ik het liefst naar de zon. Naar een zonnige stad of gewoon relaxen aan het zwembad of op het strand.

Wat doe je in je vrije tijd?

Bloggen, bloggen en nog een bloggen! En verder natuurlijk met Sven en mijn vriendinnetjes leuke dingen doen. Oh en ik ben dol op “slechte” televisie (lees: Geordie Shore etc).

Favoriete kledingwinkels

Dat is lastig kiezen! In Nederland denk ik H&M, Zara, Mango en Bershka. In de wereld: Stradivarius en Victoria’s Secret.

Van wie wil je graag een concert zien?

Zonder twijfel: Beyoncé. Dat lijkt me geweldig! Wat een vrouw is dat! Ik heb laatst het concert van haar met Jay-Z gezien: wow!

Favoriete theesmaak

Ik drink vooral groene thee, maar mijn favoriete theesmaken zijn Pickwick Herfststorm en Pickwick Zuidvruchten, jammm!

mok-primark

Verzamel je iets?

Behalve kleding en make-up :-D? Nee meer niet haha!

Ik kan niet slapen zonder…

Sven. Natuurlijk kan ik het wel maar fijn vind ik het niet. En ik kan niet slapen zonder iets van een deken over me heen. Geen idee waarom!

Als je 1 miljoen euro krijgt, wat zou je daarmee doen?

Toevallig vroeg een vriendinnetje van mij dat gisteren ongeveer. Ze vroeg mij wat ik zou kopen als ik aan één kledingstuk oid €1000 mocht uitgegeven. Ik weet het oprecht niet. Ik zou denk ik voor een mooie tas of een prachtig paar pumps gaan. Maar als ik 1 miljoen krijg… Dan gaat sowieso een groot deel naar mijn familie, een deel naar een goed doel, een deel naar de bruiloft. Een extra honeymoon misschien? En ik zou de hypotheek van ons huis aflossen. Mocht er dan nog wat over zijn dan wil ik met Sven naar New York en ik zou een weekend gaan shoppen met vriendinnen ergens in Europa!

Favoriete make-up merk?

Pfff wat een lastige vraag.. Urban Decay in de categorie paletten sowieso, Maybelline als het gaat om mascara’s en overall… Jeetje.. Dan denk ik MAC.

Favoriete snack?

Ik mag nu niet zoveel maar als ik dat zou negeren: gele M&M’s, Shuttles (kaas/ui koekjes), kaasplankje en chocola.

Favoriete seizoen?

Zomer! Ik ben dol op de zomer, warmte, zon, alles voelt relaxed, iedereen lijkt vrolijker, terrasjes, festivals en sproetjes.

SANYO DIGITAL CAMERA

Slaap je met de deur open of dicht?

Meestal met de deur op een kiertje omdat ik een beetje licht wil zien.

Waarom ben je gestart met bloggen?

Omdat ik dol ben op mode en beauty en ik wilde die passie graag delen!

Ben je geabonneerd op een tijdschrift?

Ja op de Cosmopolitan en de Glamour. Het liefst zou ik ook nog de Grazia willlen maar ik zou niet weten wanneer ik het allemaal moet lezen haha!

koperen-mand-tijdschriften

Wat deed je gisteravond om 12 uur?

Slapen 🙂

Favoriete parfum?

Ralph Lauren Romance en La Vie est Belle van Lancôme.

mijn-favoriete-parfum

Zo wat een vragen! Ik ben ook heel benieuwd naar jou antwoorden op deze vragen!

En natuurlijk vooral.. Wat is jouw favoriete make-up merk?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.