Terugblik op 2013

Edit: Sorry voor het late verschijnen ik had hem verkeerd ingepland!

Happy New Year!!!

Ik hoop dat jullie een mooi Oud & Nieuw hebben gehad en dat jullie klaar zijn voor het nieuwe jaar! Ik schrijf dit op 31 december dus ik kan nog niet zeggen hoe mijn oud & nieuw was maar vast leuk! Het leek me wel leuk om een kleine terugblik te doen op mijn jaar. Ik zal het zoveel mogelijk in chronologische volgorde doen. PS Prepare voor een hoop Sven. Ik wil vriendinnetjes enzo niet ongevraagd op mijn blog zetten namelijk 🙂

 • Huisje

Eind 2012 gingen Sven en ik ons huisje in maar ik beschouw 2013 echt als de start in ons huisje. Dat was zeker een hoogtepunt, zoveel rust en ruimte om ons heen! Als je benieuwd bent naar het huisje dan kun je dit artikel bekijken.

Ons-huisje

Zoals je ziet hebben we een heel schattig flesje champagne bij ons. Speciaal gevraagd om zo’n “plop-dop” dus wij stonden er helemaal klaar voor toen we de sleutels kregen.. maar het bleek een draaidop! Zo jammer haha!

 • 3 jaar met Sven

Eind januari hadden Sven en ik 3 jaar en nu alweer bijna 4 jaar. Wat gaat het snel! We hebben het gevierd door naar Spa Zuiver te gaan en een nachtje in het Cubic hotel te slapen (waar ’s ochtends heel vroeg het brandalarm afging waardoor we wakker werden met een hartverzakking!).

3-jaar

 • Sven burn-out

Ik heb het al wel eens kort in filmpjes gezegd, dat afgelopen jaar zwaar was, maar ik heb nooit gezegd waarom. In februari stortte Sven in. Hij kwam thuis te zitten met een burn-out met angststoornis. Het was super heftig en zwaar. Ik wil niet echt in detail treden maar het heeft de boel wel even flink overhoop gehaald. Een burn-out maar ook angststoornissen zijn er in allerlei soorten en maten en Sven had geen milde variant. Hij is nog steeds aan het herstellen en heeft nog medicatie maar het gaat gelukkig 100x beter dan aan het begin. Ook voor mij was het daarom een heel zwaar jaar waar ik pas sinds het wat beter gaat met Sven achter ben gekomen. Ook in ben nu een beetje op. 2014 wordt voor ons dus sowieso beter dan 2013. Maar we komen er sterker uit!

 • Verkleedfeestjes

Ik hou van verkleedfeestjes: carnaval,  matjesdisco, you name it ik ben erbij! Hier een kleine impressie van mijn outfits haha!

carnaval-en-matjesdisco-2013

 • Start van BlondieBeautyFashion

Half juni was het zover: mijn blog kwam online! Een super spannend en leuk moment wat gevierd werd met een verassingsetentje bij mijn schoonouders met mijn ouders, Sven en roze champagne!

Sindsdien kan ik wel zeggen dat ik het nog steeds elke dag zo leuk vind om te doen! Het is voor mij echt afleiding en ontspanning in deze lastige tijd. Mode en beauty zijn al passies van me zo lang ik me kan herinneren en het is dan ook super om die passies met jullie te delen!

 • Vakanties

Dit jaar geen wintersport maar wel zomervakanties. Eerst naar Italië (Florence, Toscane en Florence) met Sven (klik hier als je het reisverslag wilt zien). En een paar weken later met mijn ouders, broertje en Sven een stedentrip naar Lissabon (klik hier als je hier het reisverslag wilt zien).

Reisverslag-Italie-Florence-Toscane-Rome-15

Lissabon-12

 •  Mittens

Op 4 augustus werd Mittens geboren! The cutest kitten ever : ) In oktober kwam ze eindelijk bij ons wonen. Terwijl ik dit schrijf ligt ze tegen me aan (en ik kan dus maar met één hand typen) en we zijn super blij haar! De bovenste foto’s zijn van toen ik verrast werd met het cadeautje. De onderste foto is van hoe ze nu is. Ze groeit zo snel!

mittens-cadeau

 

mittens-dec-2013

 • Verbaasd: al 200 abonnees op YouTube

Wauw! Langzaam liep de afgelopen maanden het aantal abonnees op YouTube op en ineens waren het er 200! Ik ben super verbaasd en ontzettend dankbaar. Ook mijn site wordt dagelijks goed bekeken, geweldig! Het is zo leuk om te merken dat ik het niet voor niemand schrijf. Ik wil je daarom ook ontzettend bedanken dat je op mijn site kijkt en misschien ook wel abonnee bent op YouTube! Je maakt me echt heel blij, dank je!

 • Femke

Een van mijn abonnees was Femke. Ik ken haar niet persoonlijk maar in november kreeg ik een mailtje van haar. Dat ze mijn filmpjes zo leuk vond en dat ze me wilde bedanken voor de “glimlach die ik, ondanks de zware tijd waarin ze zat, op haar gezicht kon toveren”. Ze bleek haar zusje aan een ziekte te zijn verloren en enkele maanden geleden zijn haar ouders omgekomen bij een auto-ongeluk. Ik vond het een super heftig verhaal en we hebben een aantal keer gemaild. Ze leek me een ontzettend lief en sterk meisje. Een paar dagen geleden kreeg ik een mailtje van haar nichtje Esmee. Femke kon het leven niet meer aan en heeft zichzelf het leven afgenomen. Esmee bedankte mij voor de glimlach die ik toch nog op Femke’s gezicht gaf. Nu ik dit schrijf heb ik weer tranen in mijn ogen en een brok in mijn keel. Ik vind het zo erg om te horen dat zo’n jong meisjes zoveel verschrikkelijke dingen meemaakt en haar leven niet meer ziet zitten. En ook voor Esmee en haar familie dat zij nu Femke, haar ouders en zusje kwijt zijn. Ik kan het me echt niet voorstellen. En dat Esmee ondanks alles nog de moeite neemt om mij te bedanken. Hele bijzondere meisjes, Femke en Esmee. Daarom wilde ik ze echt even noemen.

Dit was mijn terugblik op 2013 met heftige maar ook mooie en vrolijke momenten. Ik wil jullie een ontzettend fijn, mooi en gelukkig 2014 wensen. En morgen volgen mijn favoriete beautyproducten van 2013! Maar ook mijn goede voornemens voor 2014.

Wat was jou mooiste moment van 2013?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

 1. Lieve Carien, nogmaals bedankt voor alles. Femke bewonderde je, ik bewonder je, mijn ouders bewonderen je. Je bent geweldig!
  Heel veel liefs, Esmee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.