Terugblik op 2014

Happy new year!! Ik wens je een prachtig, gelukkig, gezond en fijn 2015 toe!! Net als vorig jaar wil ik graag een terugblik op het afgelopen jaar doen en natuurlijk kijk ik ook een beetje vooruit naar 2015, het is tenslotte 2 januari.

Oud en nieuw vierde ik thuis met Sven en Mittens en in de loop van de avond kwamen mijn ouders langs. We speelden Kolonisten van Catan, keken naar Youp van ’t Hek en het vuurwerk. Ik ben niet echt dol op oud en nieuw eerlijk gezegd, ik ben een beetje bang voor vuurwerk en vind feestjes over het algemeen tegenvallen (terwijl ik dol ben op feestjes!!).  Daarom vind ik thuis blijven eigenlijk altijd heel relaxed, noem het saai maar ik word er blij van!

IMG_20150101_023349

2014

2014 was best een mooi jaar! Na een zwaar 2013, met name door de gezondheid van Sven, ging dat in de loop van 2014 steeds beter. Hij is er zeker nog niet maar het komt goed. Ook op mijn gezondheid begon dat na al die tijd zijn tol te eisen waardoor ik een tijdje minder heb gewerkt. Inmiddels zijn we beiden weer volledig aan het werk. En dus kunnen we stukje bij beetje weer meer gaan genieten. Vooral de tweede helft van het jaar lukte dat steeds beter. En dat maakt ook dat ik zin heb in 2015!

DSCN2747

Blog

Met mijn blog ging het eigenlijk heel goed. In 2014 groeide mijn blog en mijn YouTube-kanaal lekker door en daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor! Ik vind het ook ontzettend leuk dat ik steeds meer leuke en lieve reacties krijg, dat maakt mij blij 🙂 Ook word ik steeds vaker door bedrijven benaderd en dat is natuurlijk ontzettend leuk en spannend. En in 2015 zit er iets heel leuks aan te komen waar ik jullie binnenkort meer over kan vertellen!

Ik was aan het terugkijken op mijn blog en kan eigenlijk niet geloven dat ik al meer dan een jaar lang elke dag een artikel of filmpje post. Maar ik blijf het zo ontzettend leuk vinden! En gelukkig heb ik ook nog steeds voldoende inspiratie. Ik ben wel benieuwd wat jullie vinden van het aantal artikelen. Door wat er gaat komen in 2015 kan het zijn dat wat minder artikelen kan plaatsen (mijn plan is nog steeds wel elke dag een artikel te plaatsen hoor!). Ik ben heel benieuwd wat jullie daarvan zouden vinden? Als er bijvoorbeeld om de dag een artikel zou komen?

Dit jaar ging ik trouwens ook Instagram op. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Ik zou het super leuk vinden als je me zou willen volgen op: http://instagram.com/carienweenink. Instagram vind ik leuker dan ik van te voren had gedacht!

IMG_20141209_200858

Ook ben ik blij met mijn camera die ik in 2014 kocht. Ik vind dat dit de kwaliteit van mijn filmpjes echt heeft verbeterd. Op het gebied van film- en fotobewerking doe ik ook mijn best om steeds bij te blijven leren. Al is het wellastig om naast mijn werk en blog nog tijd voor te maken.

Privé

Met mij ging het in de loop van 2014 dus steeds beter. Zo besloot ik rond juni dat ik klaar was met mijn opgezette buik. Na bijna 5 jaar moest en zou ik nu een oplossing vinden en ging naar een mesoloog. Wat een goede beslissing! Ik moet wel suikervrij en lactosevrij eten maar ik heb mijn oude lichaam weer terug. Ik voel me beter, energieker en heb nog maar heel af en toe last van mijn buik. Jeej!! Mocht je hier meer over willen weten, ik heb hier verschillende video’s over gemaakt.

Ook was het zo ver.. the big 3-0.. Ik werd 30! Nou ja, wat moet dat moet zullen we maar zeggen.

 • Relatie

Het grootste nieuws van 2014 is toch wel dat Sven mij ten huwelijk heeft gevraagd (klik hier voor het aanzoek!)! Dat deed hij tijdens onze roadtrip door Californië. Ik heb daar trouwens ook voor het eerst gevlogd: vlog 1, vlog 2 en vlog 3. De reis was prachtig en het aanzoek was de kers op de taart. Ik ben een gelukkig meisje, want ik ga trouwen met de liefde van mijn leven 🙂 2015 wordt dan ook een heel speciaal jaar want dan is onze bruiloft! Binnenkort plaats ik daar zeker weer een update over.

DSCN2055

 • Mittens

Ook Mittens werd “volwassen”! En wat is ze toch een schatje 🙂

20141210_211839  IMG_20141211_091155

IMG_20141207_155054

Ze heeft echt een eigen karaktertje en dat is heel leuk om te zien. Afgelopen jaar is ze gesteriliseerd en sindsdien is ze aanhankelijker en rustiger en dat vinden wij natuurlijk wel fijn! Ze is nu 1,5 jaar en mijn kleine fluffy plumeau.

 • Werk

Op mijn werk, ik werk als projectleider, ging het in de loop van 2014 weer steeds beter en kon ik weer volledig gaan werken na de zomervakantie. Ik heb leuke projecten en heb het naar mijn zin. Daar ben ik blij mee.

 • Vakanties

Afgelopen jaar ging ik drie keer op vakantie, heerlijk! Het begon met wintersport in het Franse Valfréjus met Sven en mijn ouders. Ontzettend gezellig, lekker geskied en heerlijk weer!

Wintersport-Valfrejus-23

 

Met mijn ouders, broertje en Sven gingen we ook naar Berlijn dit jaar. Wat een leuke stad! En ook hier hadden we echt uitzonderlijk goed weer en dat helpt toch altijd mee. We waren er tijdens de kwartfinales van het WK dus dat was extra spannend!

DSCN0410

In september vertrokken Sven en ik naar Californië voor onze roadtrip. Wat een geweldige reis was dat! Drie weken voelde als 3 maanden en we hebben veel mooie dingen gezien.

DSCN2073

2015

Ik doe eigenlijk nooit aan goede voornemens. Ik vind dat als je iets wilt veranderen dan moet je dat direct doen en niet wachten tot 1 januari. Dus goede voornemens heb ik niet. Wel heb ik ontzettend veel zin in 2015, het wordt denk ik een heel bijzonder jaar. Sven en ik gaan trouwen in Italië. Hoe leuk is dat? Ik vind het super spannend en leuk en we zijn druk bezig met alle voorbereidingen.

Zoals ik al zei ga ik iets leuks nieuws doen met BlondieBeautyFashion en ook dat is spannend! Ik ben heel benieuwd hoe het wordt. Ook wil ik mijn artikelen en filmpjes nog verbeteren. Ik word ook ouder dus het zal iets volwassener worden. Vooral qua opmaak hoor, de inhoud blijft een mix van beauty, fashion en andere dingen die mij bezig houden.

Hoe was jou 2014? En heb je zin in 2015? Ik hoop dat het een geweldig jaar voor je wordt!

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

 1. Leuk om je terugblik te lezen. Fijn dat 2014 op veel vlakken een opwaartse lijn voor je heeft laten zien. Ik ben wel erg benieuwd naar de verrassing die je voor ons in petto hebt…

  Jij ook de beste wensen, op naar een geweldig 2015!

  Liefs, Marina

 2. Leuk om te lezen! Ik volg je nog niet zo lang dus dit is een mooi overzicht. Zo weet ik dat je gaat trouwen, super! Heel veel geluk. Je vlogs over Amerika heb ik ook gekeken. Wij zijn er in 2013 geweest en gaan in april terug.
  Alle goeds voor dit jaar gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.