Terugblik op mijn 2015

Het is de laatste dag van het jaar! En wat een bijzonder jaar was het voor mij! Het leek me leuk om even een korte terugblik op mijn 2015 te doen.

Allereerst wil ik jullie bedanken want mijn site, maar vooral mijn YouTube-kanaal, is weer enorm gegroeid her afgelopen jaar! En dat terwijl ik door vermoeidheid vanwege mijn zwangerschap dit jaar minder artikelen dan voorheen postte. En wat zijn jullie ook lief! Jullie hebben zo meegeleefd met mij het afgelopen jaar, ontzettend bedankt ook daarvoor! Jullie zijn fantastisch!

Dan mijn jaar. In januari hadden Sven en ik 5 jaar en dat vierden we op een wel heel bijzondere plek. Namelijk de locatie waar we later in het jaar zouden gaan trouwen. In Vila La Farfalla in Italië. Een prachtige locatie! Toen we aankwamen wisten we direct dat we een goede keuze hadden gemaakt om daar te gaan trouwen.

DSCN3003

In februari was er nog een heel bijzonder moment: ik was zwanger! Ons kindje zou dus in mijn buik bij onze bruiloft zijn! Op onderstaande foto was ik al ruim 8 maanden zwanger, op de bruiloft was ik ruim 3 maanden zwanger en had ik dus nog geen enorme buik hoor:)

OOTD-outfit-style-zwanger-zwangerschap-positiekleding-casual-werk-work-pregnant-blouse-mango-jeans-bershka-1

Op 6-6-2015 was het zover. Sven en ik trouwden met een klein groepje familie en vrienden in het prachtige Italië. Een dag om nooit te vergeten!

0B8A7475 (2)

Mijn jurk is van Bloomfeld. Toen ik hem kocht was hij 2 maanden te groot. Stiekem ben ik nog zonder mijn moeder en bruidsmeisjes terug gegaan naar de winkel om te vragen of ik zwanger kon worden in de jurk. En dat zou gelukkig passen. Dat het vervolgens ook zo snel raak was was natuurlijk een prachtig cadeau!

10298qvd_1_IMG_4392

Met een bak inspiratie van Pinterest ging de Italiaanse bloemist aan de slag met mijn bruidsboeket. Ik was er heel blij mee!

105oxu5p_2_IMG_3444

Sven en ik trouwden in het gemeentehuis van Pietralunga. Er werd gehuild en gelachen tijdens de ceremonie en onze geloften. Zo’n mooie dag!

Bruiloft-italie-trouwjurk-bloomfeld-villa--la-farfalla-umbrie-toscane-droombruiloft-trouwen-1

Als getrouwd stel konden we ons opmaken voor de grootste verandering in ons leven. De geboorte van ons lieve zoontje! Iemand vertelde mij ooit dat trouwen de mooiste dag van je leven is en bevallen van je kindje de meest bijzondere. En daar geef ik haar gelijk in! Op 30 november ben ik bevallen van Nils!

geboortekaartje voorkant

Wat bijzonder om ineens ouders te zijn van zo’n klein lief mannetje!

IMG_20151201_141104  20151204_110209 20151205_221111 baby-nils1

Een ding is zeker: 2015 gaat bij ons de boeken in als het meest bijzondere en mooie jaar uit ons leven! Vanavond sluiten we dan ook met zijn viertjes (ja we mogen Mittens niet vergeten!) het jaar af! Op naar 2016!

Happy New Year allemaal! Ik hoop dat 2016 een prachtig jaar voor jullie wordt!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Dat boeket blijft toch prachtig! Net als jullie zoontje natuurlijk. Fijn dat 2015 zo’n mooi jaar voor jullie is geweest! Op naar 2016 en alle goeds gewenst! Ik zal je met plezier blijven volgen! Ik krijg altijd goeie zin van je video’s alsof ik naast je zit op de bank haha! Bedankt daarvoor! Liefs daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.