Three Things Tag

Ik zag de Three Things Tag de laatste tijd regelmatig voorbij komen. Een leuke tag met vragen over wat er in je tas zit, mijn favoriete meubels en vakantiebestemmingen. Ik hoop dat jullie de tag leuk vinden!

Drie dingen in mijn tas

Op dit moment is dit mijn tas. Hij is van Mexx en ik kocht hem vorig jaar in de sale omdat ik verliefd werd op de kleur!

tas-mexx

 • Portemonnee: ik ga niet de deur uit zonder mijn portemonnee. Ik heb er eentje van de Hema die inmiddels uitpuilt van de pasjes en zooi.. misschien moet ik hem eens opruimen!
 • Nivea: jazeker, de ouderwetse blauwe pot is mijn steun en toeverlaat in tijden van droge handen.
 • Een flesje water: ik heb nl altijd dorst!

Ik heb mijn telefoon ook altijd bij me maar die heb ik meestal in mijn broek- of jaszak zitten 🙂

Drie dingen op mijn bureau

Onze eettafel is ook mijn bureau. We hebben namelijk een enorme eettafel midden in de woonkamer staan, wel zo gezellig dus om daar aan te gaan zitten. Voorheen hadden we overigens wel een aparte werkkamer maar dat wordt nu de babykamer.

to-do-thee

 • To do lijstjes: ik schrijf alles wat ik moet doen op lijstjes of zet het in mijn telefoon, anders vergeet ik het. Het liefst zet ik het én op een fysiek lijstje én in mijn telefoon.. Tja..
 • Laptop: waar zou ik zijn zonder mijn lieve laptop? Ik heb een Samsung Ultrabook en ben er dol op.
 • Een groot glas thee: ik ben dol op thee en zoals ik hierboven zei heb ik altijd dorst! Sinds ik zwanger ben verruil ik thee ook wel vaak voor Spa Rood trouwens.

Drie favoriete meubelen bij ons thuis

 • Eettafel: Ik ben heel blij met onze eettafel, die ik dus ook gebruik als bureau. Hij is gigantisch  en van steigerhout. We hebben hem op maat laten maken via een advertentie die we op Marktplaats.nl zagen. Ons hele huis is grijs, wit en strak en de robuuste stoere eettafel is echt een opvallend element in de ruimte.
 • Bank: we wonen in een loft en onze woonkamer is groot, daarom waren we op zoek naar een grote bank. Na vele woonboulevards te hebben afgestruind hebben we onze bank uiteindelijk gewoon bij Ikea gekocht, met korting ook nog! Ik vind hem prachtig en hij zit lekker! Hij heet trouwens de Karlstad.
 • Kledingkasten: Sven en ik hebben een soort walk-in closet geprobeerd te creëren. Dat is natuurlijk de droom van elke fashionlover! Het is heerlijk om zoveel kastruimte te hebben. Mittens probeert er trouwens ook altijd stiekem in te kruipen (met als gevolg dat ze soms opgesloten zit omdat we dan niet doorhebben dat ze er stiekem in is geklommen!)

Al deze favoriete meubelen zie je trouwens in mijn hometour (klik hier als je dat filmpje wilt zien).

Drie favoriete fruitsoorten

bessen2*

Ik ben dol op fruit dus dit vond ik een lastige categorie!

 • Frambozen: Heerlijk! Lekker zoet en zacht.
 • Aardbeien: Vooral door de yoghurt eet ik ze graag
 • Kersen: Ook al zo’n feest! Je ziet een trend, ik ben dol op rood fruit! Overigens heb ik meestal naar mijn werk een appel en/ of banaan mee, veel praktischer en smaakt natuurlijk ook prima! En als het gaat om ijs kies ik dan gek genoeg juist altijd voor meloen..

Drie blogs die ik dagelijks bezoek

 • Beautygloss.nl: Wie kent Mascha niet? Elke dag een leuk artikel maar stiekem kijk ik tegenwoordig vooral graag de vlogs hihi!
 • VeraCamilla.nl: Ook zij schrijft elke dag een artikel en vooral haar beautyreviews vind ik altijd goed, compleet en vooral ook leuk geschreven.
 • En mag ik ook gewoon: YouTube zeggen :)? Daar kan ik uren naar (beauty)filmpjes kijken!

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg

Pff lastig! Ik ga een poging wagen:

 • Thinking Out Loud – Ed Sheeran: dit nummer kozen Sven en ik voor onze eerste dans op de bruiloft en sindsdien heb ik hem regelmatig in mij hoofd.
 • Love On Top – Beyoncé: die hoorde ik toevallig vanmorgen, heerlijk nummer! Ben sowieso dol op Beyoncé.
 • En verder kom ik niet… sorry! Ik luister trouwens graag naar het foute uur op Q-music en dan heb ik vaak de rest van de dag een fout nummer in mijn hoofd maar vanmorgen heb ik niet geluisterd dus daar gaat het mis denk ik haha!

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk

 • Jullie! Deze week ben ik namelijk een half miljoen (!!!!) keer bekeken op YouTube én heb ik 3000 abonnees!! Wow wat ben ik jullie dankbaar en wat vind ik het fantastisch dat ik zulke lieve volgers heb!! Om het te vieren gaan Sven en ik lekker uiteten!
 • Dit weekend gaan we op kraamvisite, mijn nicht is namelijk net bevallen van een jongen! Super leuk want met kerst hebben we dus beide een klein mannetje op schoot zitten. Hoe bizar is dat?
 • De babykamer! Ik ga zo met mijn moeder de boel opmeten en daarna gordijnen kopen voor de babykamer!

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid

Ik ken bloggers alleen van hun blogs en dus niet persoonlijk dus dat vind ik een lastige vraag!

Drie favoriete sporten

foto 3 - kopie

 • Dansen: ik ben niet echt dol op sporten, maar dansen heb ik altijd met heel veel liefde gedaan!
 • Bodyshape/pilates/yoga: kortom lesjes op de sportschool. Dat is wat ik deed voordat ik zwanger werd. Als ik dan toch moet sporten dan doe ik het liefst een groepsles. Voordat ik zwanger werd sportte ik zo’n 3x per week. Nu is dat wat minder, 1x per week.
 • Tennis: heb ik een tijdje gedaan en dat vond ik leuk (gek genoeg dan weer niet om te kijken haha). Voetbal vind ik dan weer niet leuk om te doen (bang voor de bal) maar weer wel leuk om te kijken!

Drie dingen waar ik gelukkig van word

20150617_140235

 • Leuke dingen doen met Sven of vriendinnetjes (shoppen, bioscoop, terrasjes, uiteten, festivals)
 • Zon! Ik ben een zomerkind en ben echt dol op zon, ik word daar gewoon heel erg vrolijk van!
 • De baby in mijn buik! Ik vind het heel bijzonder om hem te voelen schoppen. Maar ik vind het ook spannend hoor, zo’n levend wezentje in mijn buik.
 • En stiekem noem ik hier een extra puntje: jullie en mijn blog! 🙂

Drie favoriete quotes 

Waarom maar drie? Ik ben dol op quotes!

Quote smile

Quote optimist*

 

Quote glas* quote happy* quote moon*  quote rain 2* quote rain*

Drie favoriete vakantiebestemmingen

20150610_195111

 • Italië: hoe kan het ook anders? We zijn er niet voor niks getrouwd 🙂
 • Valencia: wat een fijne stad om te zijn. Oh en ik ben ook dol op Rome! En New York! Steden dus!
 • En dan een nek-aan-nek race tussen Ibiza en Griekenland.. Het is duidelijk: ik kan gewoon niet kiezen! Ibiza voor de sfeer en Griekenland voor het eten!
 • Oh en vergeet Californië bijna! Het is te lastig!

Drie dingen die ik dit jaar wil doen

 • Genieten van de zwangerschap en straks van de kleine, zoiets bijzonders! Genieten van de zwangerschap blijft voor mij een beetje dubbel. Ik kan dat niet in een paar woorden uitleggen, maar ik vind het vooral ook spannend en gek zoiets in mijn buik. Ik wil dus vooral onthouden dat het iets heel bijzonders is om mee te maken en dat ik er van moet genieten, gewoon omdat het kan.
 • Genieten van dat ik nu nog geen kleintje heb en dus nog helemaal zelf mijn tijd in kan delen en lekker kan niksen als ik dat wil. Relaxen dus.
 • Sparen: zo’n bruiloft en auto hakken erin om nog maar te zwijgen over de kosten voor de baby.. Toch vind ik het ook belangrijk om altijd een buffer te hebben dus naast al het genieten wil ik me ook bewust blijven van de kosten en proberen te sparen.

Dit was de Three Things Tag! Soms is het te lastig om maar drie dingen te kiezen hoor! Ik ben heel benieuwd naar jou antwoorden op de vragen dus laat ze vooral hieronder achter!

Liefs,
Carien

*Bron afbeelding: Pinterest

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.